Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τα νέα του Κιλκισιακού

Ο Κιλκισιακός επανήλθε στις νίκες επικρατώντας το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο 1-0 του Παλαιού Αγιονερίου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 34' ο Σωκράτης Παπαδόπουλος.

Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Από την άλλη μεριά η αμυντική γραμμή βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και ο Ζάικος δεν "απειλήθηκε" καθόλου. Κορυφαίες στιγμές για τον Κιλκισιακό ήταν τα δύο δοκάρια, με τους Γιάννη Βαχανελίδη στο 20' και Σάββα Παπαδόπουλο στο 83'.
Το Σάββατο ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Επτάλοφο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Ραφαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Λογγινίδης, Σωκ. Παπαδόπουλος, Μωυσίδης (Δασκάλου), Βαχανελίδης (Σαβ. Παπαδόπουλος), Τ. Παπαδόπουλος (Παρπουτσής).

Κοντά στον στόχο η δεύτερη ομάδα
Ακόμη μια σημαντική νίκη για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε με 3-0 του Διποτάμου.
Έτσι ο Κιλκισιακός Β΄ διεύρυνε τη διαφορά του στη τρίτη θέση, μιας και έχει πλέον 28 βαθμούς, και είναι στο χέρι του πλέον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να φτάσει στον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη επηρεάστηκαν από το αργό παιχνίδι των αντιπάλων τους, που λίγο έλειψε να αιφνιδιάσουν στα πρώτα λεπτά, όμως ο τερματοφύλακας Κώστας Χατσικίδης, έκανε δύο σημαντικές αποκρούσεις.
Στο 32' ο Θόδωρος Κοσμερίδης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι οδηγίες του κ. Πελίδη στα αποδυτήρια για γρήγορ παιχνίδι έπιασαν τόπο στην επανάληψη, αφού η ομάδα ανέβασε "στροφές" και ρυθμό, με αποτέλεσμα ο Διπόταμος να μη μπορεί να ακολουθήσει στο ίδιο τέμπο.

Ο Γιάννης Κουρτεσίδης είδε τον τερματοφύλακα να απομακρύνει στη γωνία τη κεφαλιά του, όμως στο 67' ήρθε το γκολ. Κοντινή πάσα στο κόρνερ του Παναγιώτη Κοσμερίδη στον Νίκο Κελεσίδη, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Παναγιώτης Κοεσμρίδης βρήκε τον Πάνο Ζαμανόπουλο που μπήκε στη περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 83' ο Τάσος Μαζμανίδης έκανε κούρσα πενήντα μέτρων, "έσπασε" τη μπάλα στη μικρή περιοχή και χωρίς πρόβλημα ο Ζαμανόπουλος πέτυχε το τελικό 3-0 κάνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Ο Κιλκισιακός Β΄ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Κορωνούδα και στοχεύει στο διπλό που θα τον φέρει ένα βήμα πια από την άνοδο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Κωτάκης (68' Φιλιππίδης), Ντοριάν (84' Σέχου), Κουρτεσίδης, Τσακιρίδης, Μόνης, Θ. Κοσμερίδης (84' Αντωνιάδης), Κελεσίδης, Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Μαζμανίδης.

Φιλικά με τον Πανσερραϊκό η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετέβη το Σάββατο 5 Μαρτίου στις Σέρρες για φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του Πανσερραϊκού.
Μια ομάδα Προπαίδων, μια Τζούνιορ και μια Προτζούνιο τέθηκαν αντιμέτωποι με τα "λιονταράκια" κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων του σερραϊκού συλλόγου στους υπευθύνους του Κιλκισιακού για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών μας.

Ο Γιώργος Πελίδης καθοδήγησε τους Προπαίδες, οι οποίοι ήταν σοβαροί στο παιχνίδι τους, και όντας προσηλωμένοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 6-0 χάρη σε τρία τέρματα του Σταύρου Μπάπκα, δύο του Τάσου Μουρατίδη και ένα του Λεωνίδα Εμμανουηλίδη.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με δύο ομάδες του Πανσερραϊκού και χάρηκαν με παιχνίδι αυτή την πολύ ωραία μέρα.
Το τμήμα Προτζούνιορ με κόουτς τον Κώστα Τσακιρίδη τα έδωσε όλα και πήραν στο φινάλε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που γέμισε τις άρτιες εγκαταστάσεις του Πανσερραϊκού.

Θυμίζουμε πως η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν δημοσιεύει τα αποτελέσματα των τμημάτων των Τζούνιορ, των Προτζούνιορ και των Μπαμπίνι, αφού σκοπός σε αυτές τις ηλικίες και φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Το Σάββατο ο πρώτος αγώνας της Γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού
Ιστορικό γεγονός για την πόλη του Κιλκίς, καθώς το Σάββατο 12 Μαρτίου στη μία το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα δώσει το πρώτο της, επίσημου χαρακτήρα, φιλικό με τον Αχιλλέα Περαίας. Σας προσκαλούμε όλους στο γήπεδο για να συμπαρασταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις στις νέες κοπέλες του Κιλκίς που δηλώνουν έτοιμες για την σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Η ομάδα του Κιλκισιακού αποτελείται από νεαρές κοπέλες, με διάθεση για ποδόσφαιρο και πιστέψτε μας με μεγάλο ταλέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.