Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ.Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με πολύ μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Κώστα Κουτσομύτη.

Έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας πρωτοπόρος σκηνοθέτης, ο οποίος κατάφερε, με την ιδιαίτερη ευαισθησία και την ιστορική ακρίβεια που διέκρινε τις δουλειές του, κυρίως στην τηλεόραση, να αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην Τέχνη.

Αναμφίβολα η δημιουργία του συνδέθηκε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό με την τηλεόραση. Την αγάπησε και την αντιμετώπισε με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, όπως και τον κινηματογράφο, και κατάφερε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη, με πολύ μεγάλη επιτυχία, εμβληματικά λογοτεχνικά έργα που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό.

Απλοί άνθρωποι γνώρισαν και αγάπησαν μεγάλους Έλληνες συγγραφείς με τη συμβολή του Κώστα Κουτσομύτη. Εργάστηκε με πείσμα, αφοσίωση και σπάνια ποιότητα, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της εφήμερης επιτυχίας. Και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη, ανοίγοντας τους δικούς του ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Κώστας Κουτσομύτης θα μας λείψει.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.