Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Αίας Κιλκίς: Τζούντο Shiai Aλληλεγγύης Miyazaki Sensei

Με συμμετοχή 70 Τζουντόκα από το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς το οποίο διοργάνωσε ο Α. Σ. Αίας Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας Shiai Aλληλεγγύης Miyazaki Sensei στο οποίο συγκεντρώθηκε ανθρωπιστική βοήθεια είδη πρώτης ανάγκης για τους προσφυγικούς καταυλισμούς στο νομό Κιλκίς.

Στο shiai συμμετείχαν για πρώτη φορά 2 αθλητές της κατηγορίας Special Olympics ο Κυπαρίσης Νίκος από το INCLUDE επιστημονικό δίκτυο για την Διαπολιτισμική και Ειδική Αγωγή και ο μοναδικός αθλητής στο Τζούντο στην Ελλάδα με κινητικά προβλήματα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς Κατσαρώνας Αθανάσιος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Κος Καρύτσας Αθανάσιος εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους αθλητές και στις οικογένειές τους για την προσφορά αλληλεγγύης καθώς επίσης και στον Αντιπρόεδρο του INCLUDE
Κο Μαΐστρέλλη Αυγερινό Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο ΚΕΘΕΑ – Θεσ/νίκης με ειδικότητα στο Τζούντο 4o DAN W.J.F.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.