Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Πέρασε σαν σίφουνας ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου από τους Αμπελόκηπους

Ενας φουριόζος Εθνικός πέρασε την Κυριακή από τους Αμπελόκηπους, δεν άφησε σε καμιά στιγμή τον τοπικό Ηρακλή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και "κλέβοντας" το ρόπαλο του νίκησε με σκορ 2 – 0 τους Θεσσαλονικείς.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων "Κωνσταντίνος Καραμανλής", δεν αποτελεί υπερβολή, υπήρχε μια ομάδα καθώς οι παίκτες του κιλκισιώτικου συγκροτήματος παρατάχθηκαν με μοναδικό στόχο τους την νίκη και το βαθμολογικό τρίποντο και τα κατάφεραν.

Με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Νέστορα Στεφανίδη και χωρίς άλλα προβλήματα ο Π. Διλμπέρης είχε δώσει μια και μόνο συμβουλή. Την νίκη πάση θυσία. Και οι ποδοσφαιριστές του έπραξαν το καθήκον τους πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση και νικώντας άνετα την ομάδα του Ηρακλή.

Με ασφυκτική πίεση και δύναμη κατάφεραν από το πρώτο λεπτό να πάρουν τα ηνία του αγώνα δείγμα της διάθεσης τους να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε με την νίκη στις αποσκευές τους.

Καλά οργανωμένο σύνολο και με καλή απόδοση ο Εθνικός πήρε μπροστά για τα καλά και στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 0 - 1. Με τον Ν.Στεφανίδη να ανοίγει το σκορ, ο οποίος συνδύασε την επάνοδο του στο βασικό σχήμα με τον καλύτερο τρόπο, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Στα υπόλοιπα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός διατήρησε την πρωτοβουλία αλλά δεν ευτύχησε να διπλασιάσει και να τελειώσει νωρίς τον αγώνα. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το εύθραυστο 1 – 0 υπέρ του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Στην επανάληψη η κεκτημένη ταχύτητα των φιλοξενούμενων, η σοβαρότητα και το πειθαρχημένο ποδόσφαιρο απέδωσαν καρπούς και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμπληρώνοντας το πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάσωνας Παπαδημητρίου μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση και με εύκολο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έκανε το 2 – 0.

Σε καμιά όμως περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού δεν κατέθεσαν τα "όπλα" τους και συνέχισαν με την ίδια "όρεξη" παρότι δεν ευτύχησαν να σκοράρουν για τρίτη φορά.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν παρά με μια δυο ευκαιρίες που εύκολα αντιμετωπίσθηκαν και ο διαιτητής Β. Πολυχρονίου (Καστοριάς) – βοηθοί: Γ.Θεοδώρου και Κ. Βρούζος (Πιερίας) – σφύριξε τη λήξη του αγώνα βρίσκοντας τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου δίκαιο νικητή.

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0 – 2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης) : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΥΨΗΛΟΣ (85΄ ΦΡΑΓΓΗΣ), ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, Ν. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ (55΄ ΠΑΠΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΔΡΟΣΟΣ (65΄ ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ).

Tα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αρης – Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα 0-0

Εορδαϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-1


Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-2

Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0

Καμπανιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0

Κοζάνη – Εβρος Σουφλίου 3-0

ΠΣ Σέρρες – Δόξα Δράμας (0-3 ά.α.)

Ρεπό ο Απόλλων Καλαμαριάς

Η βαθμολογία
1. Αρης 59

2. Δόξα Δράμας 46

3. Νέστος Χρυσούπολης 45

4. Καβάλα 37

5. Εορδαϊκός 37

6. Απόλλων Καλαμαριάς 37

7. Καμπανιακός 35

8. Βυζάντιο Κοκκ. 31

9. Εθνικός Ν. Αγιον. 31

10. Κοζάνη 30

11. Απόλλων Κρ. Βρ. 27

12. ΑΠΕ Λαγκαδά 27

13. Εθνικός Αλεξ. 25

14. Θύελλα Φιλώτα 22

15. Ηρακλής Αμπελ. 21

16. Έβρος Σουφλίου 12

17. ΠΣ Σέρρες 5


Η επόμενη αγωνιστική
Απόλλων Κρ. Βρύσης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καμπανιακός

ΑΠΕ Λαγκαδά – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Θύελλα Φιλώτα – Εορδαϊκός

Νέστος Χρυσούπολης – Α.Ο. Καβάλα

Δόξα Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Απόλλων Καλαμαριάς – Άρης Θεσσαλονίκης

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Σερρών 3-0 α.α.

Δεν αγωνίζεται ο Φ.Σ. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.