Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού, Τρίτη 29-3-2016

Νέα τεσσάρα για τους άνδρεςΟ Κιλκισιακός πιστοποίησε για ακόμη μια φορά εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος επικρατώντας το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με 4-0 του Εθνικού Αξιούπολης. 

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στη σειρά για το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα, με τον ΑΟΚ να κρατά για έκτο συνεχές παιχνίδι απαραβίαστη την εστία του.
Δυνατό ξεκίνημα και στο 6' ήρθε το 1-0 από στατική φάση. Εκτέλεση φάουλ του Κώστα Ραφαηλίδη και η μπάλα στην αριστερή γωνία του πορτιέρο Τσόνογλου.
Στο 17' εξαιρετική αντεπίθεση για τον Κιλκισιακό, με τον Στάθη Νικολαΐδη με ιδανικό τελείωμα να γράφει το 2-0.

Ο Κιλκισιακός ήλεγχε τη μεσαία γραμμή και με γρήγορες εναλλαγές στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, έβγαζε συνεχώς επικίνδυνες φάσεις.

Στο 36' ο Βαχανελίδης έπαιξε το ένα-δύο με τον Σωκράτη Παπαδόπουλο, πάσαρε στον Στάθη Παπαδόπουλο που πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 3-0.
Στο 52' ο Γιάννης Βαχανελίδης έστρωσε στον Θόδωρο Πολύζο που με πλασέ έξω από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας διαχειρίστηκε χρόνο και σκορ, έβγαλε και άλλες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει στόχο.

Ο Καζεπίδης δεν απειλήθηκε στο ματς, πέραν της φάσης του 38' που απέκρουσε το πλασέ του Μαντζάρη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Καζεπίδης, Νικολαΐδης, Ραφαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος (60' Α. Γρηγοριάδης), Λογγινίδης, Σωκ. Παπαδόπουλος, Ε. Παπαδόπουλος (46' Σαβ. Παπαδόπουλος), Βαχανελίδης (54' Δασκάλου), Τ. Παπαδόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τσόνογλου, Χειμωνίδης, Παπαλέξης (53' Αναστασιάδης), Λιακόπουλος (58' Αχ. Ηλιάδης), Χαριτωνίδης, Γρηγοριάδης, Αθ. Ηλιάδης (46' Παρίδης), Μαντζάρης, Ν. Παυλίδης, Αρδάλης, Ρέβης.

Τεράστια επιτυχία ο χορός!'Ηταν μια μεγάλη βραδιά! Ο χορός του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 24 Μαρτίου στο κέντρο "ΘΕΑΤΡΟ" ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποντιακής γενιάς Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το πλήθος, με τους Κιλκισιώτες, αλλά και ανθρώπους από τα γύρω χωριά να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους και την αγάπη τους στη μεγάλη ομάδα της πόλης!

Μαζί του στο λαϊκό πρόγραμμα ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Βαλσαμίδης που με τα τραγούδια τους ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη! 

Φυσικά από μια τέτοια γιορτή δεν μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις. Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και πετυχημένο επιχειρηματία Στέφανο Λαΐδη, που συνεχίζει μέσω της επιχείρησής του να στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του.

Βραβεύθηκε επίσης ο ορθοπεδικός ιατρός Χρήστος Λυρτζής, που όποτε του έχει ζητηθεί βοηθά σε όλα τα επίπεδα τον Σύλλογο.

Ο μεγάλος χορηγός του Κιλκισιακού η εταιρία SONOCO Α.Ε. δε μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή, με τον Γεν. Δ/ντή κ. Τσακιρίδη να υπόσχεται πως και την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδος.

Ακολούθησε ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, που από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκε και ένας φίλαθλος της ομάδας. Φέτος ήταν η σειρά του κ. Δημήτρη Ανθρακίδη που δεκαετίες ολόκληρες βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού στα γήπεδα όλης της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι Βουλευτές Γεώργιος Γεωργαντάς και Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, οι
αντιδήμαρχοι Νικολαϊδης Αιμίλιος, Πιπερίδης Άκης και Αντώνης Μανουσαρίδης, η πρόεδρος του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Αικατερίνη Ζιούτα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς Κώστας Ευθυμίου και αντιπροσωπείες από την ΕΠΣ Κιλκίς με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πάταρα και από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου. .

Οριστικά τρίτη η δεύτερη ομάδαΑπό μια απροσεξία στα τελευταία λεπτά η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη και αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 2-2 κόντρα στη Ξηρόβρυση.

Παρά το γεγονός πως η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας 11 βαθμούς περισσότερους, οι παίκτες του Κιλκισιακού Β΄, έκαναν αυτό που ήξεραν στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας τις μονομαχίες, πετυχαίνοντας δύο όμορφα τέρματα και ήλεγχαν χωρίς προβλήματα την αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αφού ο Τάσος Μαζμανίδης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 52' ο Κώστας Τσακιρίδης έκανε τη κούρσα από τα δεξιά περνώντας τους πάντες, τη κατάλληλη στιγμή σέντραρε στον Μαζμανίδη που δίχως πρόβλημα άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από στατική φάση στο 58' με τον Αγτζίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα εκτέλεση φάουλ του Ηλία Κουραλίδη και ο Στέλιος Φιλιππίδης με καρφωτή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Κιλκισιακός Β΄ δε κινδύνευε, όμως στο 82' δέχθηκε γκολ από το πουθενά, με τον Φυτανίδη να εκτελεί φάουλ από πολύ μακριά, και τον Κουτουκιά να χάνει τη φάση, με τη Ξηρόβρυση να ισοφαρίζει.

Τη Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται τη Δοϊράνη για τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε έναν αγώνα φιέστα!

Φιλικό τη Κυριακή για τη Γυναικεία ομάδαΗ Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού δίνει τον πρώτο φιλικό αγώνα στην ιστορία της! Τη Κυριακή 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, τα κορίτσια του Γιώργου Πελίδη υποδέχονται τον Αχιλλέα Περαίας, σε έναν αγώνα γιορτή για τη πόλη μας!
Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο για να συμπαρασταθείτε στις κοπέλες μας σε αυτό το σημαντικό γεγονός!

Τις ομάδες θα συνοδεύσουν στο γήπεδο παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού! Να είστε όλοι εκεί!

Στο τουρνουά του Πολυκάστρου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚυριακή με αγώνες για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Ακόμη μια εξόρμηση για την ακαδημία μας που μετέβη στο Πολύκαστρο και έλαβε μέρος στο τουρνουά της τοπικής ΑΕΠ.

Οι Παίδες του Γιώργου Πελίδη κατέβηκαν με πολλές απουσίες στο γήπεδο και μοιραία γνώρισαν ήττες στους αγώνες που έδωσαν με Γουμένισσα, Αξιούπολη, Μακεδονικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη με ένα κράμα παιδιών γεννημένων το 2003 και το 2004 δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να καταλάβουν τη πρώτη θέση του τουρνουά χωρίς μάλιστα να δεχθούν τέρμα!

Επικράτησαν με 3-0 της Αξιούπολης, με 2-0 του Ερμή Ευόσμου, με 2-0 του Πολυκάστρου, ενώ τα συνεχή παιχνίδια όπως ήταν λογικό έφεραν κούραση με το 0-0 κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών να είναι δικαιολογημένο.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη έδωσαν τρία παιχνίδια. Το συγκεκριμένο τμήμα (ηλικίες 2005-2006) αποτελείται ως επί το πλήστον με παιδιά γεννημένα το 2006. Μετά τον πρώτο αγώνα, τα παιδιά έβγαλαν θετικό πρόσωπο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Με μια ομάδα κατέβηκε και το τμήμα Προτζούνιορ του Αλέξη Φωτιάδη. Ωραίοι αγώνες δίχως σκοπιμότητες καθώς μιλάμε για παιδιά δευτέρας και τρίτης δημοτικού.

Τη παράσταση έκλεψαν τα μπαμπίνι του Κιλκισιακού, που μπροστά σε πλήθος κόσμου τα έδωσαν όλα και στο τέλος πανηγύρισαν.

Θέση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Προτεραιότητα είναι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά να διασκεδάζουν και να μην μπαίνουν στο στόχο του αποτελέσματος.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τις ομάδες του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ καθώς επίσης και στους προπονητές - παιδαγωγούς της σχολής ποδοσφαίρου του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ τμήματα υποδομών για την προσφορά τους στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές αξίζουν στα παιδιά συγχαρητήρια καθώς είναι αξιόλογοι και πιστοποιημένοι προπονητές σχολών UEFA.
    Με εκτίμηση Βασίλης Τσακιρίδης από Κατερίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.