Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς: "Προβληματισμό και θυμηδία προκαλεί ο Σύριζα Κιλκίς"

Ανακοιίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Την αμέριστη στήριξη στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και υπεύθυνο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα εξέφρασε η Ν.Ε. Σύριζα Κιλκίς για το «ΣΑΡΔΑΜ» και παράλληλα εξήρε το έργο του... 


Το έργο του κ. Μουζάλα εξήρε και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουπλής που μίλησε για «ΝΤΑΧΑΟΥ» αναφερόμενος στην Ειδομένη.

Επίσης επαρκείς θεωρεί τις εξηγήσεις για το «ΣΑΡΔΑΜ» και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης κ. Καμμένος που όταν θα επιστρέψει από τις Η.Π.Α. θα δώσει μάλλον και βραβείο ειλικρίνειας στον κύριο Μουζάλα.

Πέρα όμως από το φαιδρό αντίο στον κ. Μουζάλα που (όπως φαίνεται) χάνει, η Ν.Ε. Σύριζα Κιλκίς θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως η ανυπαρξία κυβερνητικής πολιτικής βουλιάζει τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων στη λάσπη και πως η αυθόρμητη αλληλεγγύη χιλιάδων συμπολιτών μας καμία σχέση δεν έχει με οιαδήποτε τάχα προσπάθεια κυβερνητικού έργου.

Μικροπολιτική στήριξη (ή καλύτερα διαφήμιση) προσώπων σε τόσο σοβαρά ατοπήματά τους μόνο προβληματισμό και θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Όχι στην καπήλευση της αλληλεγγύης, καμία δικαιολογία για την ανεπάρκειά σας, τόσο τη λεκτικη όσο και τη διαχειριστική της μεταναστευτικής κρίσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.