Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Νίκη για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς μετά από 3 αγωνιστικές

Νίκη μετά από 3 αγωνιστικές για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς επί της αξιόμαχης Βάθης με 5-0. Αν αναλογισθεί κανείς ότι η ομάδα της Βάθης έχασε δύσκολα από το Πεδινό και έφερε ισοπαλία στη έδρα της με την Σάντα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, δίνει εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή για τον Αλέξανδρο, την έκταση αξίας της νίκης με το ευρύ 5-0 μεγαλύτερη αξία. 

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε νευρικά λόγο των πρόσφατων αποτυχημένων αποτελεσμάτων ,αλλά μόλις άνοιξε το σκορ διεύρυνε και την διαφορά αυξάνοντας την απόδοσή του κατακόρυφα. Έτσι παρέμειναν οι πέντε βαθμοί διαφορά από τον δεύτερο Γαλλικό και μένει ακόμη σε εκκρεμότητα η τυπική άνοδος του στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς. 

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με το Λεβεντοχώρι εκτός έδρας και τελευταίο παιχνίδι με τον Παντελεήμονα και πάλι εκτός έδρας, που σε αυτά τα παιχνίδια, ο Αλέξανδρος χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για την άνοδο του.

Συνεχίστηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη για την Ακαδημία

Το Σάββατο η Ακαδημία με 5 τμήματά της αναμετρήθηκε με τις Ακαδημίες των Αστέρα Αμπελοκήπων-Αίαντα Εύοσμου-Α.Σ Ηλιούπολης ,με τα αντίστοιχα τμήματα τους. Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικές, με μάχες σώμα με σώμα με τα παιδιά να κερδίζουν τόσο σε εμπειρίες αγώνων όσο και ψυχαγωγικό επίπεδο. Η αναχώρηση έγινε από την Ακαδημία και το πρωί του Σαββάτου στις 10.00, τα τμήματα AJAX,BAYERN και REAL άνοιξαν τον χορό των αναμετρήσεων, ενώ ακολούθησαν στις 11.00 τα υπόλοιπα τμήματα INTER και ATLETICO με τα κάτωθι αποτελέσματα:

AJAX-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 6-0

BAYERN-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 6-4

REAL-Α.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 17-4

INTER-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 11-0

ATLETICO-Α.Ε ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 5-6

Η Ακαδημία προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες της που αυτή την φορά θα είναι στις εγκαταστάσεις της το επόμενο Σάββατο αλλά και την Καθαρά Δευτέρα με διάφορα τμήματα που θα ανακοινωθούν μέσα στην βδομάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.