Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Με ρεκόρ επέστρεψαν οι αθλητές του Αίαντα Κιλκίς

Με ρεκόρ επέστρεψαν οι αθλητές του Αίαντα από τους αγώνες κλειστού Στίβου που έγιναν στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 27/2/16. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΠΠΑ΄ ο Καπράγκος Νίκος στη σφαίρα όπου με επίδοση 12,28μ. κατέκτησε την 4η θέση, η απόδοση του και η σταθερότητα πάνω από τα δώδεκα μέτρα δείχνουν πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον της αγωνιστικής περιόδου. 

Ο ίδιος αθλητής αγωνίστηκε και στα 60μ. για πρώτη φορά και κατάφερε να βγει δεύτερος στην σειρά του με χρόνο 8,16. και 21ος στη συνολική κατάταξη. Στην κατηγορία ΠΠΒ΄ και ΠΚ Β΄ αγωνίστηκαν στη σφαιροβολία ο Παυλίδης Δημήτριος όπου με επίδοση 10,20μ. κατέκτησε την έκτη θέση και νέο ατομικό ρεκόρ, ο Δαγκλής Στέργιος με επίδοση 6,82μ κατέκτησε την 17η θέση οι Π.Κ. Β΄: Τζιαμαλή Γεωργία Σφαίρα, Αμανατίδου Ελένη Σφαίρα και Παπαελευθεράκη Γεωργία Σφαίρα με επίδοση που δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες τους μιας και είναι πολύ νέες στο αγώνισμα αλλά και χωρίς αγωνιστική εμπειρία. Τους αθλητές συνόδεψαν, ο προπονητής τους Αλέξανδρος Παυλίδης και ο προπονητής δρόμων Φίλιππος Μισαηλίδης και οι γονείς των παιδιών. 

Το Δ.Σ. και οι προπονητές συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές καθώς και τους γονείς τους και τους εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.