Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Kinesis Fight Club: Επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Combat Jiu Jitsu

Σε πρωτάθλημα Combat Jiu Jitsu παραβρέθηκε το Kinesis Fight Club στις 20 Μαρτίου. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το Kinesis συμμετείχε με 6 αθλητές, οι όποιοι αγωνίστηκαν στο στυλ του Kick Boxing, Kyokushin Karate και για πρώτη φορά και στο στυλ του Combat Jiu Jitsu (ΜΜΑ με Gi ).

Στο στυλ του Kick Boxing, o Χάρης Πιπερίδης πήρε πρώτη θέση, ο Στάθης Ασίκης ισοπαλία, ο Δημήτρης Τσαρσιταλίδης ισοπαλία και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να επικρατήσει έναντι του αντιπάλου του.

Στο στυλ του Kyokushin ο Νίκος Κουτσιόγλου έφερε ισοπαλία και στο στυλ του Combat Jiu Jitsu, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Σαράντης Νίκογλου, που μετά από δυο πολύ σκληρούς γύρους έπρεπε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Θεωρήθηκε παρ'όλα αυτά από τους πιο σκληρούς αγώνες της διοργάνωσης και του προτάθηκε συμμετοχή σε επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ.

Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές Αντώνης Γιαννακίδης και Χρήστος Τσιτσικάος, που ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών τους, μιας και η διαιτησία δεν ευνόησε τους σαφώς καλύτερους αθλητές τους Kinesis.

Επόμενες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος το Kinesis είναι το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο Brazilian Jiu Jitsu τον Απρίλιο και το Διεθνές Πρωτάθλημα Kyokushin Karate τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.