Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι μαθητικοί αγώνες «Πετοσφαίρισης» - «Καλαθοσφαίρισης» και «Ποδοσφαίρου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Πετοσφαίρισης» - «Καλαθοσφαίρισης» και «Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α) για τους μαθητές –τριες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 08/2/2016 έως και 1/3/2016 σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας που διέθεσαν το Ανοικτό Στάδιο Κιλκίς και το Γήπεδο Αξιούπολης, αντίστοιχα.

Ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Ο.Ε.Σ.Α Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές – μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν και τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους που συνέβαλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Φυσική Αγωγή Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους και την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι τελικοί αγώνες «Πετοσφαίρισης» έγιναν στο ΔΑΚ Κιλκίς την 17η/02/2016 και πρωταθλήτριες ομάδες του Νομού για το σχολ. έτος 2015-16 αναδείχθηκαν:

α) στους μαθητές:

το ΓΕΛ Γουμένισσας( ΓΕΛ Γουμένισσας - ΓΕΛ Χέρσου: 2 - 0)

β) στις μαθήτριες:

το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς ( 2ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Ευρωπού: 2 – 0)

Οι τελικοί αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» έγιναν στο ΔΑΚ Κιλκίς την 1η /03/2016 και πρωταθλήτριες ομάδες του Νομού για το σχολ. έτος 2015-16 αναδείχθηκαν:

α) στους μαθητές:

το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς ( 2ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Πολυκάστρου: 48 - 39)

β) στις μαθήτριες:

δεν διεξήχθησαν αγώνες καθότι δεν υπήρξαν συμμετοχές.

Οι τελικοί αγώνες «Ποδοσφαίρου» έγιναν στο Ανοικτό Στάδιο Κιλκίς την 1η/03/2016 και πρωταθλήτριες ομάδες του Νομού για το σχολ. έτος 2015-16 αναδείχθηκαν:

α) στους μαθητές:

το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς ( 2ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Γουμένισσας: 2 - 0)

β) στις μαθήτριες:

το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς ( 1ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Ευρωπού: 3 – 0)

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος μαθητών –τριών και γονέων. Την απονομή κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές-τριες και συμμετέχοντες μαθητές, μετά το τέλος των αγώνων, έκανε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.