Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κιλκίς 2018 μ.Χ.: To πρώτο ειδύλλιο Σύριας προσφυγοπούλας και Έλληνα αστυνομικού είναι γεγονός!

Της ανταποκρίτριας στο Κιλκίς, Αϊσε Σελίν Γιουσούφ
"Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει η πεθερά και ο πεθερός" λέει η γνωστή Ελληνική παροιμία! Ποιος είπε ότι η εισβολή των προσφύγων και λαθρομεταναστών θα έφερνε μόνο προβλήματα στο νομό μας; Κάποιοι κακόψυχοι και ρατσιστές Έλληνες διαψεύσθηκαν πανηγυρικά.

Ένας έρωτας γεννήθηκε πριν λίγο καιρό μεταξύ Χέρσου και Κιλκίς όταν γνωρίστηκαν δυο νέα παιδιά. Αυτός 28χρονος Έλληνας αστυνομικός στο επάγγελμα και αυτή 22χρονη Σύρια. 

Αυτός Χριστιανός, αυτή μουσουλμάνα. Αυτός ζει με τους γονείς του σε καινούργιο δυάρι με δάνειο στο Κιλκίς, αυτή με τους γονείς της, τις τέσσερις γιαγιάδες και παππούδες, επτά θείες, τρεις θείους και είκοσι ανήψια, όλοι σε ένα αντίσκηνο στο Hotspot στο Χέρσο. 

Αυτός πίνει εσπρεσάκι με καθαρό πουκαμισάκι, γυαλί και παντελόνι Lee στα καφέ του Κιλκίς, αυτή βρώμικη, άπλυτη και αξύριστη, στην ουρά για μια κούπα τσάι από τον Ελληνικό Στρατό. Κι όμως ερωτεύτηκαν παράφορα και μάλλον θα ζήσουν για πάντα μαζί!

Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε μια διακομιδή της Φεντιμέ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όταν στη βόλτα της στο δάσος να μαζέψει ξύλα για να ζεσταθούν, ένα κλαδί χτύπησε το μάτι της. 

Ο Έλληνας αστυνομικός (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομά του) ο οποίος και συνόδευε στο ασθενοφόρο τη Φεντιμέ μαζί με άλλους ασθενείς, την κοίταξε στα μάτια για να δει πως είναι η κλινική τους εικόνα. Αυτό ήταν ! Τρία μάτια κοιτάχτηκαν βαθιά το ένα στο άλλο. Δύο αυτουνού και ένα της Φεντιμέ αφού το τέταρτο σπαρταρούσε από τον πόνο. 

Τρεις ματιές όλο πάθος και κάψα!

Τα βέλη του θεού έρωτα, κεραυνοβόλησαν και τους δύο ταυτόχρονα. Ένας θυελλώδης έρωτας ξεκινούσε! Η Φεντιμέ εκμυστηρεύτηκε σε φίλες της, πως όταν ζούσε στο Χαλέπι πριν χρόνια, είχε δει σε παράνομη βιντεοκασέτα το περίφημο σήριαλ " Ψίθυροι Καρδιάς", με τον απαγορευμένο έρωτα μεταξύ του μπαλαμού Αποστόλη Γκλέτσου και της όμορφης "γιούφτισας" Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

" Είχα δει αυτή τη βιντοκασσέτα τουλάχιστον 42 φορές. Την έλιωσα την κασέτα, μέχρι που κάηκε το βίντεο !" είπε συγκινημένη η Φεντιμέ και συνεχίζει : " Αυτός ο απαγορευμένος έρωτας με τον αντράκλα το μπαλαμό τον Αποστόλη με στιγμάτισε. 

Πρόσφατα όμως όταν έμαθα πως ο Αποστόλης "το ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές", "το γυαλίζει το πίσω πόμολο", " τον λαδώνει το λεβιέ", τότε όλα κατέρρευσαν μέσα μου και έπαθα κατάθλιψη. Τεράστια ερωτήματα μπήκαν στο μυαλό μου τις ατέλειωτες ώρες μέσα στο αντίσκηνο: "Υπάρχουν άραγε άντρες εκεί έξω, ή όλοι είναι ντιγκιντάκες; 

Εγώ θα βρω άραγε τον πρίγκιπα της ζωής μου, ή θα καταλήξω λεσβία-γκαστερμπάϊτερ σε Γερμανική φάμπρικα;", " Που είναι ο Έλληνας λατίνος εραστής που όλες ονειρευόμασταν να γνωρίσουμε; Ευτυχώς έμαθα πως το υπέροχο τραγούδι του σήριαλ είναι από έναν Κιλκισιώτη τραγουδιστή που κατάγεται από το χωριό που μας φιλοξενεί. Θέλω να πάω να γνωρίσω το Δημήτρη Μπάση!"

Αυτός ο μεγάλος έρωτας όμως αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Οι φίλοι του Κιλκισιώτη αστυνομικού τον "δουλεύουν", άλλοτε στα αστεία και άλλοτε στα σοβαρά, λέγοντάς του εκφράσεις όπως: " Φωτιά και τσεκούρι στον προσκυνημένο μπάτσο στην κελεμπία της μουσουλμάνας", ή "Πες της να φέρει και καμιά φίλη της στο Κιλκίς να τη γνωρίσουμε" ή πειράγματα του τύπου: " Να δεις φίλε που αυτή θα σε κάνει και μουστάκι να αφήσεις, όπως ο μπαμπάς της"ή " Τα παιδιά σας θα φοράνε μαντήλα ή όχι;" κτλ. 

Η μάνα του η κυρά Συμέλα καραπόντια με καταγωγή από το Καρς, ξεκίνησε διπλή δόση υπογλώσσια για την πίεση και το επερχόμενο εγκεφαλικό. Τόσα χρόνια διέδιδε στο χωριό ότι θα κάνει νύφη αποκλειστικά Πόντια, γιατρίνα άντε δικηγορίνα στη χειρότερη περίπτωση και φυσικά Ορθόδοξη Χριστιανή. 

Μια κακιασμένη γειτόνισα που δεν "την πάει" , της έδωσε μια μαστίχα Dentyne λέγοντάς της : "Συμέλα καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.." Ο πατέρας του δεν τολμά πλέον να πάει στο καφενείο, λόγω ντροπής για την κατάντια του γιου του, ενώ γείτονες ισχυρίζονται πως μάλλον παλαλώθε αφού παραμιλά μόνος του: " Ντο έπαθα σην ζωήν κι πιστεύατο. Ασήν ώραν που εψήφσα Σύριζαν θα ζαντίνω!"

Και η Αϊσέ όμως δεν περνάει καλύτερα. Ο μπαμπάς της είπε: " Για αυτό σε μεγάλωσα μαρή ξεροκέφαλη; Για αυτό περπατήσαμε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα; Για αυτό κολυμπήσαμε σε παγωμένες θάλασσες; Για αυτό λαδώσαμε το δουλέμπορο; Για να καταλήξεις με έναν Έλληνα μπάτσο που παίρνει μόλις 950 ευρώ; Και στο Κιλκίς βρε άτιμη; 

Χάθηκε μια Μύκονος, έστω μια Χαλκιδική για να περνάμε τζαμπαντάν τα καλοκαίρια με τους συμπέθερους; θα με πεθάνεις με τους έρωτές σου" και συνεχίζει : " Τόση κατάντια; Αυτοί οι Έλληνες κορίτσι μου είναι τελειωμένοι. Τελειωμένοι σαν χώρα, σαν άνθρωποι, σαν αξίες.

 Εδώ εμείς ήμαστε τόσο απελπισμένοι και δεν θέλουμε να κάτσουμε λεπτό σε αυτή την κωλοχώρα. Κι εσύ ερωτεύτηκες τον Έλληνα δημόσιο υπάλληλο; Τόσο απελπισία; Χάθηκε ένα παλληκάρι από καμιά ΜΚΟ; Ξέρεις πόσα κονομάνε αυτοί; Αλλά που μυαλό εσύ;"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.