Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κάλεσμα για συμμετοχή στην περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece”

Το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς καλούν όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένους πολίτες του Δήμου, να συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Εκείνη την ημέρα εθελοντές από όλη τη χώρα θα συντονιστούν και ο καθένας στην περιοχή του θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα για το πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν.

Ως εθελοντές λοιπον κι εμείς δεν περιμένουμε κάποιον να κάνει την αλλαγή για εμάς, αλλά προσπαθούμε οι ίδιοι να φέρουμε αυτή την αλλαγή. Η δική μας παρέμβαση στο περιβάλλον της πόλης μας θα είναι ο καθαρισμός της περιοχής του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Είστε όλοι καλεσμένοι, είτε ως μεμονωμένα άτομα, είτε ως ομάδες και φορείς, για να βρεθούμε και να συντονιστούμε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, έξω από το Θέατρο Λόφου Κιλκίς, στις 10:30 το πρωί.

Ο Δήμος Κιλκίς έχει δηλώσει την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία μας.

Μπορείτε να επικοινωήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και συντονισμό στο e-mail του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς (mail@2gym-kilkis.kil.sch.gr) ή στα τηλέφωνα 2341022682 & 2341024864.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://letsdoitgreece.org για να ενημερωθήτε συνολικά για την πανελλαδική αυτή δράση αλλά και να δηλώσετε κι εσείς τη συμμετοχή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.