Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ή "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo (3ο Baby Cup)

Φιλικοί αγώνες Taekwondo (3ο Baby Cup) διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης στις 21/2/2016. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 2006/07/08/09/10, ξεχωριστά ανά έτος και κατηγορία κιλών. 


Στόχος της ενέργειας αυτής των διοργανωτών και προπονητών ήταν η γνωριμία και εξοικείωση με τον αγωνιστικό τομέα για τους μικρούς νέους και για τους μεγαλύτερους μια εμπειρία παραπάνω η οποία ενισχύει την υποδομή. Πάνω από 1000 αθλητές-τριες από συλλόγους Βορείου Ελλάδος αγωνίστηκαν σε 12 τερέν με τετράδες ανά ηλικία και κατηγορία κιλών. 

Οι αναμετρήσεις ήταν δύο έως τρεις φορές δίχως νικητή και στο τέλος χορηγήθηκε μετάλλιο, δίπλωμα και μπλουζάκι με χαρακτήρα αναμνηστικού. Σε αυτήν την όμορφη γιορτή αθλητισμού που διοργάνωσαν οι Α.Γ Χαριλάου και Α.Σ. Δαναός Ωραιοκάστρου συμμετείχε και ο Α.Σ. Ή Τόλμη΄ Κιλκίς με 18 αθλητές-τριες:

1. Σόφης Πόλης

2. Χιωτέλη Μαρία

3. Αθανασιάδης-Λάμπρου Θεόδωρος

4. Αθανασιάδου-Λάμπρου Ευαγγελία

5. Σκαρλάτου Χρήστος

6. Μαυρόπουλος Γεώργιος

7. Μαύρος Ιωάννης

8. Νικολαίδης Ιωάννης

9. Κυριακίδης Γεώργιος

10. Γραικού Μαρία

11. Χοροζίδης Απόστολος

12. Αρβανιτίδης Δημήτριος

13. Αρβανιτίδης Παντελής

14. Μέρμυγκας Νικόλαος

15. Καλύβας Παναγιώτης

16. Καλύβα Ηρώ

17. Αλεξίου Κων/νος

18. Ημερίδης Λάζαρος

Η διεκδίκηση, παρά το μικρό της ηλικίας, είναι μάθημα για όλους μας με σεβασμό προς την προσωπικότητα που προσπαθούν με την αγωνιστικότητα τους να τονίσουν. Με τον υγιή αθλητισμό και ολοκληρωμένη στήριξη θα έχουμε υψηλότερο επίπεδο και θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου που συμμετείχαν και ευχαρίστησαν τους γονείς για την ιδιαίτερη στήριξη οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.