Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η κακή δημοσιογραφία στην Ειδομένη και οι προβοκατόρικες ενέργειες συνεχίζονται

Του Πάνου Μόλλια
Δύο περιστατικά ήρθαν να προστεθούν και να επαληθεύσουν το άρθρο με τίτλο κακή δημοσιογραφία στην Ειδομένη
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/03/i-kaki-dimosiografia-stin-eidomeni.html
α) Δημοσιογράφος σε ελληνικό κανάλι παίρνει συνέντευξη από κοπέλα (συριακής καταγωγής) όπου αποκαλεί τους Έλληνες αστυνομικούς τρομοκράτες. 

Αντί να εξετάσει η δημοσιογράφος την όλη στάση της Ελληνικής αστυνομίας έως τώρα, είτε να βγάλει σε αντίλογο εκπρόσωπο αυτόν κατασκευάστηκε και χαρακτηρίστηκε μια ομάδα ανθρώπων που βοήθησαν κατά καιρούς τους πρόσφυγες και η στάση τους είναι υποδειγματική. 

Αυτό πουλάει χωρίς να εξεταστεί…… το αληθές. Όχι κυρίες και κύριοι Τρομοκράτες είναι αυτοί που είναι παράνομοι στην χώρας μας, που δεν σέβονται τους νόμους μας, που καταστρέφουν, που προβαίνουν σε κλοπές, που δημιουργούν επεισόδια που προβαίνουν σε έκτροπα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η κοπέλα αυτή η συριακής καταγωγής η οποία συμμετάσχει στην κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής για διαμαρτυρία κάτι που είναι παράνομο. Αυτοί είναι τρομοκράτες

β) Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η γέννηση του μωρού στην Ειδομένη έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες. Συγκεκριμένα η κυοφορούσα αισθάνθηκε το ότι θα γεννούσε. Πήγε στους ιατρούς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς με ασθενοφόρο. 

Όμως η ΜΚΟ σε συνεργασία με δημοσιογράφους την έπεισαν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στον παράνομο καταυλισμό. Κατά την γέννα στον παράνομο καταυλισμό των ΜΚΟ, κάποιοι θα είχαν οικονομικό όφελος. Τελικά η κοπέλα πείσθηκε και υπέγραψε να βγει. Μετά την γέννηση του μωρού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και μωρό από τα κόψιμο του ομφαλίου λώρου υπέστησαν μόλυνση. (Με κάθε επιφύλαξη)

γ) Όμως θα συγχαρούμε τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο εντόπισε μέλη φερόμενα ΜΚΟ να συντονίζουν ενέργειες και διαδηλώσεις με τους πρόσφυγες και μετανάστες έχοντας σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Μήπως θα πρέπει να παρέμβουν αρμόδιοι;

Μήπως ο παράνομος καταυλισμός συνεχίζει αν δίνει οφέλη σε ορισμένους και να εξυπηρετεί συμφέροντα ……άλλα και αμφιβόλου προέλευσεως;

1 σχόλιο:

  1. Οι αλήθειες είναι πικρές αλλά πρέπει να γράφονται, κάποιοι πρέπει να έχουν <> να γράφουν αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.