Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Free women's day στο Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Μπορεί να υπάρχουν άπειροι λόγοι να γιορτάζεις κάθε μέρα, αλλά στις 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες έχουμε έναν λόγο παραπάνω! Είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και όλες έχουν την τιμητική τους περιμένοντας και κάποιο δωράκι! Τι πιο όμορφο λοιπόν από το να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα κάνοντας γυμναστική με τις φίλες μας για καλύτερη υγεία και ομορφότερο σώμα;

Το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας προσφέροντας δωρεάν προπόνηση στις πρωταγωνίστριες της γιορτής , ελάτε παρέα με την φίλη σας ή γενικότερα με γυναίκες που σας εμπνέουν και αποτελούν σημαντικά κεφάλαια στην ζωή σας και απολαύστε μαζί μια μέρα στο γυμναστήριο μας συμμετέχοντας είτε στα ομαδικά μας προγράμματα είτε με την καθοδήγηση των γυμναστών μας στην χρήση των μηχανημάτων.

Θα χαρούμε να γιορτάσουμε μαζί σας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας καθώς η γυμναστική θα σας κάνει πιο χαρούμενες, λαμπερές και υγιής.

Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.