Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αποτελέσματα φορολογικών ελέγχων στην περιοχή της Ειδομένης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) διενήργησαν ελέγχους, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την εφαρμογή της φορολογικής & ασφαλιστικής νομοθεσίας στην περιοχή της Ειδομένης του Δήμου Παιονίας.
Βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

· Σε κυλικείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δέκα (10) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

· Σε κινητή μονάδα εστίασης διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

· Σε ψητοπωλείο - ουζερί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκαοκτώ (18) αποδείξεων καθώς και να απασχολούνται τρεις (3) εργαζόμενες για τις οποίες δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Για τις ως άνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.