Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Με τα θεσμικά ζητήματα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και τα συνακόλουθα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι στο σημερινό ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας τους, αποτελούν τα κύρια θέματα του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305 – Θεσσαλονίκη).

Στις εργασίες του ετήσιου τακτικού καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι Αιρετοί της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των Αρχών και των κοινωνικών φορέων καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Με το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Τακτική Συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ. της ΠΕΔ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Επικύρωση 2ου/16 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.

Συμμετοχή της ΠΕΔΚΜ στην Πρόσκληση του Προγράμματος Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία και Ελλάδα – ΠΓΔΜ.

Χρηματοδότηση και έγκαιρη πληρωμή του προσωπικού Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Αγορά αυτοκινήτου για τις ανάγκες της ΠΕΔΚΜ.

Προμήθεια 1.000 τεμ. Πλαστικών σακουλών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών στο Κέντρο Μετεγκατάστασης Προσφύγων στα Διαβατά.

Προμήθεια και τοποθέτηση 2 κοντέινερ στο Κέντρο Μετεγκατάστασης 
Προσφύγων στα Διαβατά.

Ορισμός εκπροσώπων μελών για τη συγκρότηση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων ΠΕ Χαλκιδικής για τη διετία 2016-2017.

Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.