Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ελληνικός Στρατός, αυτός ο μεγάλος αφανής ήρωας!

Γράφει ο Μουσταφά Καραηλχάν
Τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει... Πονάει αφάνταστα όταν μαθαίνεις ότι αυτός που μισείς, έκανε, κάνει και θα κάνει στο μέλλον την ουσιαστική δουλειά για το καλό της Ελλάδας.

Υπάρχουν πολλοί συνέλληνες που μισούν ειδικά τον Ελληνικό στρατό... Βλέπουν στολή και βγάζουν αφρούς. Δικαίωμά τους να πιστεύουν ότι θέλουν, αλλά ας τους υπενθυμίσουμε δυο-τρία πραγματάκια.

Στην Ειδομένη παίζεται ένα πονηρό παιχνίδι από όλους (ΟΗΕ, ΜΚΟ, υπαλλήλους της ΕΕ, ξένους πράκτορες, Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, κάποιοι ψευτοπρόσφυγες κτλ). Στόχος φυσικά άλλοι να βλάψουν την Ελλάδα αφενός, αλλά και άλλοι να κονομήσουν αφετέρου. 

Η τραγική κατάσταση της Ειδομένης βολεύει πολλούς, τον καθένα για τους δικούς του λόγους. Και όσο δεν ξεκουμπίζονται όλοι τους μέσα από τα πόδια μας, τόσα περισσότερα θα τραβάμε.
Συμβαίνουν πολλά εκεί πάνω, που δυστυχώς θα τα δημοσιοποιήσει μετά από αρκετά χρόνια ο ιστορικός του μέλλοντος.

Μια τεράστια μπίζνα στο παζάρι με τη λάσπη
Η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα Ελληνικών και ξένων καναλιών, λέει πως συμβάλλουν όλοι οι παραπάνω για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Ναι, να δίνουν κανένα τοστ ή μια σούπα σε ποτήρι, να χορηγούν Depon ή αντιβιώσεις στα μωράκια. Κι όλα αυτά μέσα στη λασπουριά, την αναρχία, την ακαταστασία, την παρανομία, το λαθρεμπόριο... Και φυσικά εντός της Ελληνικής επικράτειας, όπου την αποκλειστική ευθύνη έχει η Ελλάς.

Στην Ειδομένη παίζεται μια τεράστια μπίζνα. Πολύ, πολύ χρήμα που το καρπώνονται οι λίγοι και τσιμπολογάνε κανένα κοκαλάκι ακόμη περισσότεροι. Στην οποία συμμετέχουν άθελά τους πολλοί εθελοντές από Ελλάδα και εξωτερικό, που ήρθαν και έρχονται συνεχώς καλοπροαίρετα, ανιδιοτελώς και με εντελώς αθώα πρόθεση για να βοηθήσουν.

Ελληνικός Στρατός, αυτός ο μεγάλος αφανής ήρωας.
Αντίθετα με τους ξένους σωτήρες, που έκαναν μπάχαλο την πατρίδα μας την παρουσία τους ( κι όποιος έχει αμφιβολία υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό), όλη την πραγματική δουλειά την κάνουμε εμείς οι Έλληνες μόνοι μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Αυτούς περιμέναμε; 

Τα παλληκάρια του Ελληνικού Στρατού αθόρυβα και μεθοδικά δουλεύοντας νυχθημερόν, έστησαν και λειτουργούν υποδειγματικά μέχρι σήμερα καταυλισμούς που βρίσκονται σε Χέρσο και Ν. Καβάλα, Διαβατά και αλλού. Ειδικά οι κοκκινομπερέδες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς και η 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία από το Πολύκαστρο "πετάνε". Αυτοί μαγειρεύουν, αυτοί διανέμουν, αυτοί καταγράφουν τους πρόσφυγες (ναι δεν είναι τυπογραφικό λάθος...).

Αυτοί περιθάλπτουν μαζί με τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κιλκίς και τα άλλα Κέντρα Υγείας του νομού. Και εννοείται πως δεν παίρνουν έξτρα κονδύλια, όπως κάποιοι άλλοι... Καταλάβατε ψευτοανθρωπιστές της υποκρισίας και του μίσους...;

Ο Ελληνικός στρατός με υποδειγματικές κινήσεις και αυταπάρνηση έφτιαξε χώρους με ανθρώπινες συνθήκες, με απίστευτη καταπόνηση του προσωπικού σε βάρος των οικογενειών τους. Κανείς δεν το λέει, κανείς δεν πηγαίνει εκεί. Αφού το καλό ποτέ δεν "πουλούσε". Ειδικά αν το καλό το κάνουν και Έλληνες με στολή ακόμη χειρότερα. Αντίθετα όλοι τρέχουν στην Ειδομένη που γίνεται το "Μεγάλο παζάρι"...

Απόλυτη υποκρισία φίλων και εχθρών στη μικρή Ελλάδα
Εχθροί και φίλοι ξεσκεπάστηκαν. Και πάλι η Ελλάς μόνη κι έρημη. Απέναντι σε όλους που ενώθηκαν για να μην πάρουν τη "πλέμπα" στα σπίτια τους. Η Ευρωπαϊκή παρέα, τα φιλαράκια μας, μας πούλησαν και μας απομόνωσαν σε μια νύχτα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα μόνοι μας. 

Να γελάς και να κλαις. Με τους Σέρβους που ξέχασαν τη συμπεριφορά μας στους δικούς τους πρόσφυγες και ειδικά τα παιδιά τους τη δεκαετία του 90. Τους Αλβανούς που εκατομμύρια παράνομοι χόρτασαν ψωμί στην Ελλάδα και τώρα δε θέλουν πρόσφυγες ! Τους Βούλγαρους παράνομους επαίτες που έκαναν τη Θεσσαλονίκη Boulgaristan. Καλά για Σκοπιανούς και Τούρκους δε μιλάμε.. Κι όμως όλοι αυτοί μαζί με την Ενωμένη Ευρώπη, μας χλευάζουν, μας υποτιμούν, μας φτύνουν. 

Ποιους, τους Έλληνες που τους έκαναν κάποτε όλους αυτούς μάγκες. Και το χειρότερο; Μας δουλεύουν κι από πάνω, λέγοντας ότι θα μας βοηθούν να τα βγάλουμε πέρα!

Τέτοια βοήθεια να τη βράσω, δεν τη θέλω. Δεν είναι υποκρισία, κοροϊδία, εμπαιγμός; Να με έχεις υποτιμήσει σαν σύμμαχο και μετά να έρχεσαι και να λες χαρούμενα σα να μη συμβαίνει τίποτα : " Ήρθα να σε βοηθήσω να τους διαχειριστείς";

Και τι γυρεύουν άραγε οι ξένες "αλεπούδες" στο Ελληνικό παζάρι ; Στη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά; Τι γυρεύουν στην Ειδομένη, αφού πλέον τα σύνορα έκλεισαν οριστικά; Για ποιο λόγο συνεχίζουν να χώνονται στα πόδια μας με το πρόσχημα της βοήθειας; Η παρουσία και το ενδιαφέρον ξένων οργανώσεων τι λόγο έχει; Να βοηθήσουν; Ποιον; Τη φτωχή Ελλάδα που δεν μπορεί μόνη της; Αφού μπορεί με τα παλληκάρια του Ελληνικού Στρατού, αλλά και τους άλλους Έλληνες που εργάζονται σε νοσοκομεία, δήμους, υπηρεσίες.

Παλληκάρια του Ελληνικού Στρατού μη μασάτε και συνεχίστε το υπέροχο έργο σας.

Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι Ελληνική... Να το δείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.