Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Εθελοντές Χέρσου"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Εθελοντισμός σημαίνει ευγένεια ψυχής λεπτά αισθήματα στήριξη σε κάθε άνθρωπο πού έχει ανάγκη. Οι εθελοντές Χέρσου βλέποντας τον αγώνα μας και την αποχή τού κόσμου στην προσφορά εδώ στον καθημερινό μας αγώνα θέλησαν να έχουν δυναμική παρουσία γεμίζοντας την αποθήκη τοy Συλλόγου μας με πακέτα στήριξης σε είδη που χρειαζόμαστε για τις άπορες οικογένειες. 

Για μια ακόμη φορά οι εθελοντές Χέρσου Κιλκίς αποδεικνύουν ότι είναι παρών σε κάθε πραγματική ανάγκη! Μία φωνή έκκλησης βρήκε ανταπόκριση στα λεπτά αισθήματα εθελοντών με ψυχή πού ενώ είχαν ανάγκες θέλησαν να απλώσουν χέρι βοήθειας και στις άπορες οικογένειες τού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς. 

Την ώρα που παραδίδαμε τα φαγητά σακούλες με λαγάνες και σαλατικά σε άπορες οικογένειες,  υποδεχθήκαμε εκπροσώπους από τούς Εθελοντές Χέρσου Κιλκίς πού μας παρέδωσαν πακέτα στήριξης με χαρτιά υγείας, μαρμελάδες, μερέντες, μπισκότα, κρουασάν, σαμπουάν, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, χυμούς, γάλατα διαρκείας, ζυμαρικά, σφουγγάρια κτλ. 

Είναι η πρώτη φορά εθελοντής που πραγματικά στηρίζει εθελοντή στη πόλη μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είστε εθελοντές με ψυχή βρε παιδιά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.