Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λ.Ε.Κ.Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, υπηρετώντας με σεβασμό και ζήλο την ελληνική παράδοση εδώ και 23 χρόνια, διοργάνωσε και πραγματοποίησε μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λ.Ε.Κ. την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. 


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του Λ.Ε.Κ. γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο του Συνεδριακού Κέντρου. Χορευτές όλων των ηλικιών, παρουσίασαν πλήθος χορών, τραγουδιών και παραδοσιακών φορεσιών. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία και το σεβασμό που δείξατε στην εκδήλωση αυτή.


Εμφάνιση παιδικού τμήματος Λ.Ε.Κ. στο 3ο Δημ. ΣχολείοΑποδεχόμενοι την πρόσκληση του 3ου Δημ. Σχολείου Κιλκίς, μικροί χορευτές του Λ.Ε.Κ. συμμετείχαν στο γλέντι που στήθηκε στο 3ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Τα παιδιά, όπως πάντα, χόρεψαν χορούς φορώντας τις αντίστοιχες παραδοσιακές ενδυμασίες.

Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ μικρών χορευτών Λ.Ε.Κ.Μετά την εξαιρετική παρουσία των μικρών μας χορευτών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε αποκριάτικο παιδικό πάρτυ το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του. Το Σάββατο ντυμένοι μικροί – μεγάλοι με αποκριάτικες στολές, παίξαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε για το καρναβάλι.

Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ μικρών χορευτών Λ.Ε.Κ. ΠολυκάστρουΤην σκυτάλη της αποκριάς, ανέλαβαν τα παιδικά τμήματα του Λ.Ε.Κ. στο Πολύκαστρο, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, όπου και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους, πραγματοποιήθηκε το αντίστοιχο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ.

Φιλοξενία 5ου Νηπιαγωγείου ΚιλκίςΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, όπου και πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αποκριάτικο πάρτυ του νηπιαγωγείου.

Συμμετοχή παιδικών τμημάτων Λ.Ε.Κ. ΠολυκάστρουΤο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», συμμετέχει το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 ώρα 20.00 στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που διοργανώνει ο σύλλογος «Ευκράντη», με την εμφάνιση των παιδικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. που διατηρεί στο Πολύκαστρο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΑΞΙΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.