Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Α.Σ. Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Νικηφόρο κλείσιμο για τις παγκορασίδες

Με μια ακόμη νίκη (3-1 σετ) έκλεισε η ομάδα Βόλεϊ των Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Γονείς και αθλήτριες ταξίδεψαν την Κυριακή ως την Μελίκη Ημαθίας όπου αντιμετώπισαν με επιτυχία την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ , πετυχαίνοντας την 12η νίκη στο Πρωτάθλημα και κατακτώντας οριστικά τη 2η θέση από τις 8 του ομίλου με 26 βαθμούς, πίσω από τον αήττητο Πιερικό ( 1η θέση, 28 βαθμοί).

Να σημειωθεί πως τη νίκη πέτυχαν αγωνιζόμενες οι «μικρές» Παγκορασίδες μας, δηλαδή οι νέες αθλήτριες που προσαρτήθηκαν φέτος στην ομάδα από τα Προ-αγωνιστικά τμήματά μας γι΄ αυτό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η επιτυχία αυτή.

Η σύνθεση της ομάδας των Παγκορασίδων:

1.Λαμπριανίδου Κατερίνα, 2.Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια, 3.Κώστογλου Σταυρούλα, 4.Κώστογλου Σοφία 5.Γεωργιάδου Πελαγία 6. Γεωργιάδου Δόμνα 7.Μαρουλάσοβα Μαρία 8.Μαχμουτάι Αντζελίνα 9.Σεχάι Έλενα 10. Σιδηροπούλου Ματθίλδη,11.Καναρίδου Νατάσα 12. Χαλκίδου Δέσποινα 13.Εμμανουηλίδου Αναστασία.

Με το τέλος, λοιπόν, της αγωνιστικής περιόδου, έχει ξεκινήσει η Περίοδος Προετοιμασίας για όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ και συγκεκριμένα για τις ομάδες των Γυναικών, των Κορασίδων και των Παγκορασίδων.

Παράλληλα ξεκινά η β’ περίοδος εγγραφών στα Προαγωνιστικά τμήματα (Β1, Β2,Β3-ηλικίας Γυμνασίου) και στις Ακαδημίες μας (Α1,Α2,Α3-ηλικίας Δημοτικού).

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα καθώς και στα τμήματα Ενηλίκων Βόλεϊ (Ανδρών και Γυναικών).

Για πληροφορίες/εγγραφές τηλ: 6972 680 579

Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

https://www.facebook.com/groups/702440253165742/

http://aiaskilkis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.