Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Θετικό το τεστ για τον ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν και το δεύτερο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του “Παλέ ντε Σπόρ” της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο “Τ. Κελεσίδου” των Αμπελοκήπων.

Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία , οι δρομείς ταχυτήτων και εμποδίων του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.

Στα πρωινά αγωνίσματα που έγιναν στους Αμπελόκηπους η Βικτόρια Καλογερίδου ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά με βολή 10,11 μ στη σφαιροβολία , επίδοση που της έδωσε την 8η θέση στον αγώνα.

Στό απογευματινό πρόγραμμα του “Παλέ ντε Σπόρ” οι εμποδίστριες Ελένη Κωνσταντινίδου και Μέλη Γεωργιάδου με 10''05 και 10''62 βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις στα 60 μ με εμπόδια.

Αξιοποίησαν την ευκαιρία οι δρομείς ταχυτήτων που αγωνίστηκαν στα 60 μ και οι περισσότεροι κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές ή τις φετινές τους επιδόσεις. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Παύλος Παπαδόπουλος με 7''31, και ακολούθησαν οι Γιάννης Χαραλαμπίδης 7''48, Παναγιώτης Μουτσουρίδης 7''55, Παναγιώτης Αρβανιτίδης 7''62, Σωτήρης Τάλος 7''72, Στράτος Γρίβας 7''91, Νίκος Καπέτης 7''92, ενώ εξαιρετική ήταν η επανεμφάνιση 35χρονου Τάσου Λουνή που έκανε 8''08. Στο ίδιο αγώνισμα ένας τραυματισμός στέρησε μια επίδοση στον Δημήτρη Τσολάκη που τερμάτισε περπατώντας.

Στα κορίτσια καλή εμφάνιση έκαναν στα 60 μ τόσο η Ελένη Κωνσταντινίδου στις κορασίδες με 8''87, όσο και η παγκορασίδα Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 8''88.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.