Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στους 9 βαθμούς παρέμεινε η διαφορά για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Συνέχισε με νίκη η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς κερδίζοντας το Καμπάνη με 3-1 στην έδρα της και διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από του διεκδικητές του τίτλου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΚιλκίς.

Ένα κακό παιχνίδι σε απόδοση από πλευράς Αλέξανδρου αν και επιβλήθηκε με 3-1 του Καμπάνη, το μόνο που θα πρέπει να κρατήσει από αυτό είναι οι τρείς βαθμοί της νίκης και τίποτε άλλο.

Το σκορ άνοιξε ο Ψωμιάδης με κεφαλιά σε σέντρα φάουλ του του καλύτερου παίκτη του παιχνιδιού του Σπυριδόπουλου από αριστερά στο 32’. Στην επανάληψη ο Αλέξανδρος δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι από τον Αιβαζίδη στο 62΄αλλά στο επόμενο 10λεπτο κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να καθαρίσει το παιχνίδι.

Συνεχίστηκαν τα φιλικά και από τους μικρούς της Ακαδημίας στην Θεσσαλονίκη όπου μετέβησαν 4 τμήματα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού όπου αντιμετώπισαν τις Ελλήσποντος Κριθιάς, Μακεδονικού, Ιωνικού και Μετέωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.