Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σταύρος Γιαβασίδης: "Ας μη κάνουμε την απάθεια μας δικαιολογία τους"

Υπογράφει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, Σταύρος Γιαβασίδης
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σε σύμπνοια απόψεων με τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ KΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ βρίσκεται σήμερα εδώ για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι στην Κυβέρνηση αλλά και στους δανειστές που πρέπει να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία». 

Με έναν εμπορικό κόσμο αγανακτισμένο χωρίς αποθέματα κουράγιου και υπομονής πια ο οποίος, κάθε φορά που λέει «δόξα τω Θεώ, επιβίωσα και πάλι» στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέες δυσάρεστες εκπλήξεις και προβλήματα τύπου «λερναίας Ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του ανοικτό.

Κάνουμε έκκληση στους συναδέλφους εμπόρους ελεύθερους επαγγελματίες να αντιληφτούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση ΑΠΕΡΓΙΑ της 4ης Φεβρουαρίου για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους ιθύνοντες ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Κάνουμε έκκληση στους Βουλευτές του νομού Κιλκίς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πράξουν με γνώμονα το δίκαιο και το συμφέρων του τόπου που δεν μπορεί να είναι η κατακρεούργηση του εμπόρου μέσα από ένα άδικο και δυσβάστακτο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Ζητάμε να τοποθετηθούν δημόσια επί των διατάξεων του σχεδίου νόμου που αφορούν τους Εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες και τελικά να αρνηθούν να συντελέσουν με την ψήφο τους στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.