Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Στα Χάνια Πηλίου ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κιλκίς

Στις 12-14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 5ο Winter Camp Shin-Kyokushin karate στα Χάνια Πηλίου. Παραβρέθηκαν σχολές από όλη την Ελλάδα (Βόλος, Κιλκίς, Ρόδος, Αθήνα κ.α.).

Το σεμινάριο ξεκίνησε με την απονομή της ζώνης του 5 dan στον shihan Μελικιάδη Οτάρ, η οποία έφθασε από την Ιαπωνία.

Με τρεις προπονήσεις την ημέρα οι αθλητές εκπαιδεύτηκαν σε τεχνική-kihon, kata και αγωνιστική τεχνική υπό την καθοδήγηση των αρχηγών shihan Κοσμίδη Γεώργιο και shihan Μελικιάδη Οτάρ.

Την τελευταία μέρα του camp πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις ζωνών με τον Γεωργιάδη Γεράσιμο να κατακτά την μαύρη ζώνη (1 dan), τον Μαυρόπουλο Γεώργιο το 2ο dan και τον Στεφανίδη Γιάννη την μισή πράσινη ζώνη (5 κιου). Οι αθλητές εξετάστηκαν σε τεχνική και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό σε σκληρούς αγώνες (Γεράσιμος Γεωργιάδης σε 10 αγώνες και Μαυρόπουλος Γεώργιος σε 15 αγώνες).

Ακολουθεί το πανευρωπάικό πρωτάθλημα Shin-Kyokushin karate στις 15 Μαίου στην Τυφλίδα Γεωργίας. Επιλέχθηκαν οι αθλητές από τον αθλητικό σύλλογο 'ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ': Μελικιάδης Αριστοτέλης, Ανδρεανίδου Μπέλα και Αλεξανδίδης Κυριάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.