Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Δυναμική παρουσία στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
- Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, σε δυναμική συμμετοχή στη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 Φλεβάρη.
- Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

Εργαζόμενη, άνεργη, συνταξιούχε, αυτοαπασχολούμενη, γυναίκα της υπαίθρου, νέα γυναίκα,



Σηκώνουμε το ανάστημα μας και παίρνουμε θέση στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για να υπερασπιστούμε μια μεγάλη κατάκτηση του εργατικού, λαϊκού κινήματος, την Κοινωνική Ασφάλιση.

Αφορά όλο το πλέγμα προστασίας της ζωής μας: από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλης της οικογένειας μας, ιδιαίτερα των παιδιών μας, τα επιδόματα και την άδεια μητρότητας και ασθένειας, την προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο και εργατικό ατύχημα μέχρι τα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.

Με αγώνες κατακτήθηκε, δεν τους τη χαρίζουμε!

Στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα, αγωνιστική απάντηση στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, που δεν αφήνει καμιά μας απ έξω. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να ολοκληρώσει τη σφαγή των εργασιακών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας. Πήρε την αντιλαϊκή σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που αύξησαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών στο όνομα της ισότητας, που μείωσαν 11 φορές τις συντάξεις.

Η πρόταση –σφαγείο κατεδαφίζει τον κοινωνικό - ασφαλιστικό χαρακτήρα της ασφάλισης και τη μετατρέπει σε ατομική υπόθεση. Χτυπάει ιδιαίτερα τη νέα γενιά, τις νέες γυναίκες, που περιπλανιούνται από την ανεργία στην ανασφάλιστη και κακοπληρωμένη δουλειά, με τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις.

Δεν διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δεν βελτιώνεται! 
Μόνο ανατρέπεται!

Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης και των μονοπωλίων! Τρίβουν τα χέρια τους οι ασφαλιστικές εταιρίες και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην Υγεία. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση το ίδιο κιόλας βράδυ της συζήτησης για το ασφαλιστικό στη Βουλή, κατέθεσε την επικύρωση των κατευθύνσεων της ΕΕ για τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η δική μας απαίτηση είναι ο νόμος-λαιμητόμος να μείνει στα χαρτιά!

Καμία στήριξη στην κυβέρνηση! Καμία αποδοχή της βάρβαρης και αντιλαϊκής ΕΕ!

Από τη δική μας συμμετοχή στην απεργία στις 4/2, από τη δική μας αποφασιστικότητα κρίνεται η επιτυχία της, ανοίγοντας νέους δρόμους στη λαϊκή πάλη!

Θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας, η νέα γενιά να ζουν χωρίς δικαιώματα, με τα «ψίχουλα» που πέφτουν από το τραπέζι των εκμεταλλευτών του μόχθου μας? Θα συμβιβαστούμε με τις συνεχόμενες απώλειες σε μισθούς, συντάξεις, στο λαϊκό εισόδημα, διαλέγοντας το «σκοινί που θα κρεμάσουν τα δικαιώματά μας? Ή θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας;


Με αγωνιστική δράση και λαϊκή αλληλεγγύη, με τη δική μας κοινωνική συμμαχία, να επιβάλουμε τη θέληση και το δίκιο μας, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 11π.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.