Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΣΟΚ: "Ο Παραστατίδης κωφεύει στις φωνές της τοπικής κοινωνίας"

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η αιφνιδιαστική και δίχως καμία διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να δημιουργηθούν 4 νέες, απροσδιόριστου ρόλου δομές για πρόσφυγες ή μετανάστες στον τόπο μας και συγκεκριμένα στους οικισμούς Χέρσου, Δροσάτου, Κεντρικού και Ν. Καβάλας δημιουργεί εκτός από τεράστια ερωτηματικά και ανείπωτη οργή στους κατοίκους της περιοχής μας.

Παλιά έκρυβαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Τώρα η κυβέρνηση τα κρύβει στο νομό Κιλκίς.

Εμείς έχουμε αποδείξει τον ανθρωπισμό μας. Έχουμε σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες από την αρχή της προσφυγικής κρίσης όταν η κυβέρνηση παρίστανε ότι δεν γνώριζε ούτε που βρίσκεται η Ειδομένη.

Τώρα γνωρίζει μόνο το νομό Κιλκίς γιατί θέλει να κρύψει από την υπόλοιπη Ελλάδα την αποτυχία της. Την αποτυχία τους τη γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Την έχουμε βιώσει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν κι άλλοι καταυλισμοί στο νομό μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει ο νόμος Κιλκίς το Ελ Ντοράντο των διεθνών κυκλωμάτων παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

Οι δρόμοι του νομού μας, τα χωριά μας έχουν ήδη γεμίσει από ταλαίπωρους ανθρώπους που έχουν αφεθεί στο "έλεος του θεού".

Η κυβέρνηση αυτή μας έχει συνηθίσει σε ανεξήγητες και επικίνδυνες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον μας. Δεν περιμέναμε όμως να φθάσουν σε αυτό το σημείο!

Δεν πέρασε άλλωστε αρκετός χρόνος από τις όπως αποδείχτηκαν ψεύτικες δεσμεύσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι στο νομό Κιλκίς δεν δύναται να λειτουργήσει παρά μόνο ένα τέτοιο κέντρο προσφύγων.

Ο κυβερνητικός νεομνημονιακός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Θ. Παραστατίδης για άλλη μια φορά κωφεύει στις φωνές της τοπικής κοινωνίας μη αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος , βολευόμενος στις ανέσεις της βουλευτικής του έδρας.

Για μία ακόμα φορά η ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς τον ήδη υποβαθμισμένο νομό μας.

Ο νομός Κιλκίς δεν πρέπει και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης ούτε ο "παράδεισος" των κυκλωμάτων διακίνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.