Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δημήτρης Παρίδης στον εορτασμό της επετείου 15 χρόνων του ΛΑ.Ο.Σ

Δελτίο τύπου Δ. Παρίδη
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός γιορτάζει την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου 2016, τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης παράλληλα θα κάνει και την κοπή της πίττας, αλλά το σημαντικότερο που αποτελεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο για το κόμμα και τους ψηφοφόρους, όσο και για τον ελληνικό λαό, είναι η αναγγελία της νέας, μεγάλης και δυναμικής επανεκκίνησης του κόμματος .


Η συνειδητά ηθελημένη αποχή του Λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού από τις τελευταίες εκλογές ήταν για την παράταξη αποτοξεινωτική και ιδιαίτερα οποθεραπευτική από την τεράστια λασπολογία κατά του κόμματος και ιδιαίτερα κατά του ιδίου Γ. Καρατζαφέρη. 


 Τώρα δικαιωμένος για τα όσα ψευτοδημοσιεύματα του επιβλήθηκαν, και αδαμάντινα καθαρός και με απόλυτη διαύγεια του προσωπικού και πολιτικού του βίου, μπαίνει μπροστά καλώντας όλο τον ελληνικό πληθυσμό, να συμπορευτεί μαζί του στην μεγάλη εκστρατεία που θα ακολουθήσει προς κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο πολιτευτής Δημήτρης Παρίδης θα εκπροσωπήσει το Ν.Κιλκίς και θα παρευρεθεί στην επέτειο, και βεβαίως στην πρώτη γραμμή, στη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.