Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Νέα νίκη για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Νίκη με 3-0 για τον Κιλκισιακό Β΄ επί του Ηρακλή Φύσκας στον τελευταίο αγώνα για τον δεύτερο γύρο, που έφερε την ομάδα μας στη τρίτη θέση της κατάταξης.
Αν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας δεν έφτασαν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, εντούτοις κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να αποβάλλουν το άγχος και να φτάσουν στη τελική επικράτηση.

Στο 22' ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος κέρδισε πέναλτι στο οποίο όμως αστόχησε ο Παναγιώτης Κοσμερίδης. Η Φύσκα είχε απειλήσει νωρίτερα, όμως ο τερματοφύλακας Χατσικίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά σουτ αντιπάλου. Ο Ηρακλής στο 30' είχε αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά τις οδηγίες στην ανάπαυλα από τον κόουτς Πελίδη, τα παιδιά ανέβασαν την απόδοσή τους, και τελικά στο 65' ήρθε το 1-0. Ατομική ενέργεια του Θόδωρου Κοσμερίδη από τα αριστερά, "σπάσιμο" της μπάλας στη μικρή περιοχή και ο Τάσος Μαζμανίδης άνοιξε το σκορ.

Στο 72' εξαιρετική ομαδική ενέργεια από Νίκο Κελεσίδη, Θόδωρο Κοσμερίδη και Παναγιώτη Ζαμανόπουλο, με τον τελευταίο με ιδανικό πλασέ έξω από τη περιοχή να "καθαρίζει" το ματς.

Οι προσπάθειες άρχισαν να βγαίνουν και στο 80' ο Παναγιώτης Κοσμερίδης με...ραμπόνα βρήκε τον Τάσο Μαζμανίδη που από κοντά με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πλέον υπάρχει διακοπή μιας εβδομάδας, με το πρωτάθλημα να επαναξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου και τον Κιλκισιακό Β΄ να υποδέχεται την ομάδα που τερμάτισε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο τέλος του δεύτερου γύρου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Τσακιρίδης, Κωτάκης, Κουρτεσίδης, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης (46' Μόνης), Φιλιππίδης (46' Μαζμανίδης), Κελεσίδης (81' Σέχου), Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Θ. Κοσμερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.