Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μοναδικές εμπειρίες για τους αθλητές του προσφέρει το ALEXANDROS SPORTS CENTER

Οι φετινές δραστηριότητες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς είναι τέτοιες που μπορούν να προσελκύσουν αθλητές οι οποίοι πέραν από την άθλησή τους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά σε δραστηριότητες που αφορούν την σχέση με την οικογένεια τους στην σωστή τους διαπαιδαγώγηση τους στο ευ αγωνίζεσθε, αλλά και την δική τους προσφορά σε ευπαθείς ομάδες και παράλληλα να διασκεδάζουν, παίζοντας και μαθαίνοντας ποδόσφαιρο και κολύμβηση. Έτσι οι φετινές δραστηριότητες του Alexandros Sports Center προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες στους μικρούς αθλητές όπως:

--Μετά από την ανάδειξη της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς ως μία από τις ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και στις καλύτερες 125 όλη της Ελλάδος τον Μάιο του 2015 ο ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ προχώρησαν σε ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη όλων των παιδιών της Ακαδημίας στην AIG και προχώρησαν στην αποστολή καλαμίδων στους μικρούς αθλητές ( θα αποσταλούν και νέες για τα καινούργια παιδιά) αλλά και στην προμήθεια προς την Ακαδημία αθλητικού υλικού.

-- Πραγματοποίησε με επιτυχία Επιστημονικής Εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και η Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ. Η συμμετοχή των γονέων ήταν ικανοποιητική και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα που αφορούν την Παιδική Υγεία , Ψυχολογία και Διατροφή.

--Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο ένταξής της στο Πρόγραμμα ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ συμμετείχε στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week) . Η Δράση αυτή στόχευε να προωθήσει την έννοια της φυσικής δραστηριότητας σε όλα τα κοινά, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο. Η προώθηση των αξιών του Αθλητισμού είναι πρωταρχικός σκοπός και η καλλιέργεια της Αθλητικής Παιδείας των παιδιών επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη συνεργασία και των γονέων. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γίνονται τρόπος ζωής όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς τους.

--Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με την αθλητική τους επίσκεψη στο προπονητικό Κέντρο της SKODA Ξάνθης όπου εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα υποδομών της, παρακολούθησαν και το παιχνίδι της SUPERLEAGUE ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

--Έγινε επίσημη φωτογράφιση στη Τούμπα για όλη την Ακαδημία Ποδοσφαίρου.

--Στη συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλύθηκαν θέματα που αφορούν :

• Το Ενιαίο Πλάνο και τον Ετήσιο Σχεδιασμό Προπονητικού Προγράμματος της ΠΑΕ.

• Τη συμμετοχή στα τουρνουά και Camp του ΠΑΟΚ.

• Τη διοργάνωση Ημερίδων σε θέματα Διατροφής, Ψυχολογικής Υποστήριξης Αθλουμένων κ.ά.

• Την ανίχνευση και προώθηση Ταλέντων.

Επισημαίνεται ότι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες και ποιοτικότερες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και έχει διοχετεύσει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές της στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

-- Συμμετείχε σε κοινωνικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνοντας βροντερό παρόν ανθρωπιάς και συμμετείχαν σ' αυτό οι Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συνέδραμε στη προσπάθεια συγκέντρωσης εσόδων για τη στήριξη του μικρού αθλητή του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος σε τροχαίο το 2009 έχασε τον πατέρα του και από τότε βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι με κινητικά προβλήματα. Άλλωστε το ποδόσφαιρο αποτελούσε πάντα έναν ισχυρό και ασφαλή τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών και γαλούχησης τους στις ανθρώπινες αξίες, τις οποίες πρεσβεύουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η στενά συνεργαζόμενη Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς.

-- Η ομάδα κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς εκπροσώπησε την πόλη μας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες κολύμβησης. Έλαβαν μέρος 24 κολυμβητές του συλλόγου μας σε φιλική ημερίδα με τις ομάδες του Πήγασου Ημαθίας και των Μακεδόνων Αλεξάνδρειας στην ομώνυμη πόλη της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.