Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας του τμήματος Βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς κόπηκε η βασιλόπιτα του Τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Τσαντάκης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλκίς, ο Κος Πεντζερετζής Πρόδρομος Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλκίς, η Πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς Κα Γιαννακούλα-Ζιούτα Αικατερίνη, ο Κος Σερασκέρης Νίκος Αντιπρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού Δήμου Κιλκίς, τα στελέχη του Δ.Σ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κ. Αμοιρίδης Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και ο Γενικός Υπεύθυνος όλων των τμημάτων κ. Παυλίδης Αλέξανδρος.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία γονέων, αθλητριών και προσκεκλημένων η προπονήτρια του Τμήματος κ. Ελένη Μουρατίδου έκανε ανασκόπηση της χρονιάς, η οποία περιλάμβανε παρουσίαση των 3 Ακαδημιών, των 3 προ-αγωνιστικών τμημάτων, των 3 Αγωνιστικών τμημάτων και των 2 νεοσύστατων τμημάτων Ενηλίκων Ανδρών και Ενηλίκων Γυναικών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δραστηριότητες του Συλλόγου, σε στιγμές που μοιράστηκαν καθώς και στους χορηγούς του Τμήματος τους οποίους ευχαρίστησε θερμά μέσα από ένα μικρό αφιέρωμα.

Εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς ο κ. Τσαντάκης πρόσφερε στο τμήμα Βόλεϊ το Λεύκωμα για την Εκατονταετηρίδα Κιλκίς (1913-2013). Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητριών και συγκεκριμένα από τον Αντιπρόεδρο κ. Αμοιρίδη Χαράλαμπο η βράβευση της Γυναικείας ομάδας του Τμήματος καθώς και από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Κιλκίς κ. Πεντζερετζή Πρόδρομο των 3 αθλητριών Καντίδου Δέσποινας, Κώστογλου Σοφίας και Κώστογλου Σταυρούλας για την επιλογή τους στην προεθνική της ΕΣΠΕΜ Παγκορασίδων.

Ευχάριστη έκπληξη και συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η βράβευση των προπονητών Σάκη Αλατζόγλου και Ελένης Μουρατίδου από την ομάδα των Κορασίδων του τμήματος.

Κατόπιν μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και αθλήτριες. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και μοιράστηκαν δώρα και στους 11 τυχερούς της βραδιάς.

Ακολούθησε γιορτή στο φουαγιέ του Συνεδριακού όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα σπιτικά εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι οι γονείς των αθλητριών.

Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους κ.Τσαντάκη Δημήτριο και κ.Πεντζερετζή Πρόδρομο για τη διάθεση του Συνεδριακού Κέντρου, τους χορηγούς μας κ.Μαγλουσίδη Γεώργιο, το κατάστημα FOOD MARKET Γεωργίου και το κατάστημα MOI WOOD κ. Μωυσίδη Κωνσταντίνου καθώς και τους γονείς και αθλήτριες που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.