Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Kinesis - Gym - Kilkis και αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis - Gym - Kilkis
Για τέταρτη συνεχή χρονιά το γυμναστήριο μας Kinesis –Gym έχει την τιμή να συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς. 


Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στις 12:00 στο Πάρκο – Κήπος στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας όπου βροντερό παρών θα δώσουν οι ομάδες Kinesis-Gym ZUMBA Kids around the world Team, Kinesis-Gym ZUMBA Team καθώς και τα νέα παιδικά τμήματα αγωνιστικού hip –hop (lil stars)! 

Εκ των προτέρων η διεύθυνση του γυμναστηρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της αποστολής των ομάδων, μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης και τους γονείς των παιδικών τμημάτων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη των προγραμμάτων και επίσημα αναγνωρισμένη, ZUMBA Instructor Barbora Κοσμίδου και την Κατερίνα Κωστοπούλου υπεύθυνη των τμημάτων σύγχρονου χορού και hip- hop. 

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε την συμμετοχή μας σε ανάλογες εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη και τον αθλητισμό .Ας μασκαρευτούμε όλοι λοιπόν και να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Πάρκο –Κήπος για να διασκεδάσουμε, να ξεφαντώσουμε και να δώσουμε το πιο ζεστό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Μην λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.