Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Κιλκίς: Επιμορφωτικό σεμινάριο για 80 εκπαιδευτικούς με θέμα «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε. Κιλκίς) στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία στις 13 Περιφέρειες» το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους, προτίθεται να διοργανώσει, σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.), με τους/τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, τις Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης και το Σ.Σ.Ν. Κιλκίς, επιμορφωτικό μονοήμερο σεμινάριο με θέμα: «Άνθρωπος, Αειφορία, Περιβάλλον» 


Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε ογδόντα (80) εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των ανωτέρω Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, με στόχο την επιμόρφωση των συμμετεχόντων στη θεματική του σεμιναρίου υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. 

Θα συμμετέχουν είκοσι (20) εκπαιδευτικοί από κάθε συνεργαζόμενη Διεύθυνση Εκπαίδευσης με στόχο την επιμόρφωσή τους στις έννοιες της αειφορικής διαχείρισης, καθώς και στις ενέργειες και πρακτικές που πρέπει να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται προκειμένου να εφαρμόζονται οι αρχές τις αειφορίας σε φάσεις της σχολικής λειτουργίας  και της καθημερινότητας. 

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ο αριθμός συμμετοχών από κάποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορεί να συμπληρωθεί από τις υπόλοιπες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από 09:30-14.30 στο «Συνεδριακό Κέντρο» του Δήμου Κιλκίς, σύμφωνα με το συνημμένο ενδεικτικό πρόγραμμα. 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την Τρίτη 9/2/2016. Κατά την εξέταση των αιτήσεων συμμετοχής θα προηγούνται οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν πρόγραμμα Π.Ε. κατά το τρέχον σχολικό έτος. 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση-φόρμα στην ηλεκτρονική δ/νση: http://goo.gl/forms/uW9dp8eMoa μέχρι και την Τρίτη 9/2/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.