Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

"Η κακή κατάσταση των μηχανημάτων των πυροσβεστικών σωμάτων στο Κιλκίς"

Του Νίκου Τατίδη
Πολιτευτή ΑΝΕΛ Κιλκίς
Επιστολή προς κάθε υπεύθυνο 
"Σε λίγο καιρό θα έχουμε καλοκαίρι, όπως προβλέπεται οι θερμοκρασίες για φέτος θα είναι υψηλές λόγω έλλειψης βροχών, άρα θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες πυρκαγιών στο φυσικό περιβάλλον από διάφορες αιτίες. Σας έχω ενημερώσει με επιστολή μου για την κακή κατάσταση των μηχανημάτων των πυροσβεστικών σωμάτων στο Κιλκίς. 

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε θετική απάντηση στην συντήρηση των μηχανημάτων. Αναγκαίες είναι η συντήρηση και η αντικατάσταση των μικρών οχημάτων, άμεσης επέμβασης, όπως τα 4χ4.

Θα παρακαλέσω αν υπάρχει πιθανότητα να μας παρέσχετε τουλάχιστο ένα 4χ4, για το Πυροσβεστικό Σώμα Κιλκίς και την συντήρηση των άλλων μικρών οχημάτων των Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος, (ΒΙ.ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ)

Υπάρχει και η έλλειψη προσωπικού, μετά την αναστολή της "Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μετάθεσης Υπαλλήλων προς επάνδρωση της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και άλλων περιοχών" δεν έχει γίνει στελέχωση των Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος, (ΒΙ.ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ)

Σας κάνω την ενημέρωση ώστε να ενεργήσετε όπως εσείς γνωρίζετε και με τον καλύτερο τρόπο.

Για επιπλέον ενημέρωσή σας είμαι στην διάθεσή σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.