Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Εξετάσεις μαύρων ζωνών για την Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Taekwondo WTF της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στη Θεσσαλονίκη στις 24/01/2016 για την ΕΤΑΒΕ και για την ΕΤΑΝΕ στην Αθήνα στις 30/01/2016.

Σε τρία τερέν πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις κατανεμημένα με την ύλη που απαιτείται από την ομοσπονδία διεκδικώντας τη μαύρη ζώνη 1st DAN-Poom και άνω. Η ύλη αποτελείτο από Poomsae ( κινήσεις αγωνιστικού χαρακτήρα με υποτιθέμενο αντίπαλο), Habon Kyorugi και Hosinsul ( τεχνικές με μπλοκ ), αυτοάμυνες με ρίψεις και αντιμετώπιση από διάφορα αντικείμενα , Kyorugi ( τεχνική αγωνιστικού ), θραύσεις και θεωρία. Το επίπεδο των γνώσεων και η εφαρμογή τους πρέπει να είναι σωστά ώστε να εξασφαλίσει ο εξεταζόμενος την ανάλογη βαθμολογία και να θεωρηθεί επιτυχής.

Σε αυτή τη διαδικασία συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Λασκάκη Χρήστο του οποίου η παρουσία ήταν πολύ καλή πιστεύοντας ότι κάλυψε τα απαιτούμενα για την επιτυχία του βασιζόμενη στη σωστή προετοιμασία. Τα αποτελέσματα αναμένονται για όλους τους υποψηφίους.

Ο χρόνος που απαιτείται για να διεκδικήσεις τη μαύρη ζώνη είναι τουλάχιστον επτά έτη συνεχούς άσκησης. Υπεύθυνος εξετάσεων ήταν ο κ. Μανουσακίδης Νικόλαος με τους ομοσπονδιακούς εξεταστές Λεμονίδη Γεώργιο, Γαβριηλίδη Ιωάννη και Παλτόγλου Θεοχάρη.

Για την αναβάθμιση του αθλήματος και τον σεβασμό του παράλληλα, όπως την ηθική αμοιβή των αθλητών-ριών πρέπει να είμαστε σοβαροί καλύπτοντας τους υποψήφιους τεχνικά και ψυχικά ώστε να μην έρχονται οι εξεταστές σε πολύ δύσκολη θέση να απορρίπτουν, δηλώνει η επιτροπή σεβόμενη επίσης τις προσπάθειες και τη στήριξη των γονέων.

Συγχαρητήρια έδωσαν στον αθλητή οι προπονητές του συλλόγου για την προσπάθεια πάνω απ όλα και εύχονται καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.