Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έστειλαν μήνυμα οι ρίπτες του Αίαντα Κιλκίς

Εάν τα προπονητικά τεστ προοιωνίζονται και το τι μπορούμε να περιμένουμε στις επίσημες διοργανώσεις, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε πως οι ρίπτες του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ θα συμπεριλαμβάνονται στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Δείγμα, απολύτως θετικό για τους ρίπτες τους Χάρη Μηναρετζή και του Αλέξανδρου Παυλίδη από την ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών.

Εκεί, όπου οι αθλητές των ρίψεων του ΑΣ ΑΙΑΣ Κιλκίς έστειλαν το δικό τους μήνυμα με την Μαρία Τοπούζη να κερδίζει την 1η θέση στην σφαιροβολία παγκορασίδων με επίδοση 11.04μ και συγχρόνως να σημειώνει την 2η επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία της για το 2015. 

Στον ίδιο αγώνα ο Νίκος Καπράγκος κατέκτησε την 4η θέση στην σφαιροβολία των παμπαίδων με επίδοση 12.50μ και συγχρόνως σημείωσε την 6η επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του. Αν και η συμμετοχή των 2 αθλητών σ’ αυτήν την ημερίδα είχε προπονητικό και όχι αγωνιστικό χαρακτήρα, οι νεαροί αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .

Στον δεύτερο φετινό της αγώνα στον κλειστό στίβο του η Μαρία Τοπούζη , δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κερδίσει την σφαιροβολία με επίδοση 11.04μ αφήνοντας στο παρελθόν την ατομική της επίδοση που ήταν 10.98 από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δεκατετράχρονη αθλήτρια του Χάρη Μηναρετζή που ειδικεύεται στην σφυροβολία με τον επίδοση αυτή σημείωσε και τη 2η επίδοση στην Ελλάδα από παγκορασίδα αθλήτρια. 

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον δεκατετράχρονο αθλητή του Αλέξανδρου Παυλίδη ο όποιος ειδικεύεται στην δισκοβολία που στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία των παμπαίδων σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 12.50 και την 6η επίδοση στην Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.