Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Στοκχόλμης

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Στοκχόλμης «GREKLAND PANORAMA», που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν έντυπο τουριστικό υλικό και να ενημερωθούν για τις τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχονται στην Κεντρική Μακεδονία και για τους τουριστικούς προορισμούς που μπορούν να επισκεφτούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Οι επισκέπτες της έκθεσης συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και συνέλεξαν πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ.κ. Κλεόπας, η Διευθύντρια του ΕΟΤ στη Σουηδία Σταυρούλα Σκαλτσή, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Ελληνικής Πρεσβείας στη Στοκχόλμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.