Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΑΣ Κιλκίς στον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο του Λαγκάδά

Οι επιτυχίες για τους αθλητές μεγάλων αποστάσεων του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στα Λουτρά του Λαγκαδά όπου διεξήχθη το περιφερειακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας, που ήταν η τελευταία σημαντική διοργάνωση σε ανώμαλο έδαφος πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάρα πολλών δρομέων από όλη τη Μακεδονία και Θράκη που με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό προσέφεραν δυνατές κούρσες αλλά και αρκετά καλές επιδόσεις.

Στον αγώνα το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από ένδεκα συνολικά αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις στην τριάδα και να πετύχει άλλους τέσσερις τερματισμούς στην πρώτη οκτάδα στις κατηγορίες των αγωνισμάτων.

Τα νέα “ταλεντάκια” των δρόμων αντοχής έδειξαν τις δυνατότητές τους με καλύτερη τη δωδεκάχρονη Στέλλα Παρασκευά που ήταν δεύτερη στον αγώνα 1500 μ RUN FUN κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων με χρόνο 6'11''0. Στην ίδια κούρσα οι Εβελίνα Ζάμσα, ήταν 7η και η Βασιλική Καραμανίδου 8η σε περισσότερα από διακόσια κορίτσια που αγωνίστηκαν. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στα 4000 μ της κατηγορίας Νεανίδων η δεκαπεντάχρονη Ελένη Φωτιάδου η οποία κατέκτησε τη 2η θέση με 20'13'', ενώ άτυχη στάθηκε η Ραχήλ Νικολαίδου που ένα πρόβλημα τραυματισμού την υποχρέωσε να εγκαταλείψει.

Στα 3000 μ της κατηγορίας Παίδων – Παμπαίδων Α' ο Δημήτρης Καραμανίδης τερμάτισε στην 4η θέση των Παμπαίδων Α' με χρόνο 11'11'' και ο Αλέξανδρος Αλέρου στην 7η με 11'19''0. με πολύ καλές κούρσες . Στα και στα 2000 μ των Κορασίδων η Ολγα Νικολαίδου ήταν 15η με 7'58''0 και η Παναγιώτα Φαρμάκη 21η στις Παγκορασίδες Α' με 8'39”0

Στον αγώνα 1500 μ RUN FUN για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών σχολείων αγωνίστηκαν με επιτυχία ο Σταμάτης Παρασκευάς και η Θεοδώρα Λαζαρίδου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Οι νέες επιτυχίες των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στους δρόμους αντοχής, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και τη δυναμική που έχει αναπτύξει φέτος ο σύλλογος του Κιλκίς ιδιαίτερα σε αγωνίσματα αποστάσεων στα οποία δεν είχε σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Αθλητές και αθλήτριες όπως η Ραχήλ Νικολαίδου, η Όλγα Νικολαίδου, η Ελένη Φωτιάδου, η Στέλλα Παρασκευά, ο Δημήτρης Καραμανίδης, ο Αλεξ Αλέρου αλλά και η Εβελίνα Ζαμσα, αποτελούν πλέον τις ελπίδες του Συλλόγου αλλά και του αθλητισμού του Κιλκίς για τους δρόμους αποστάσεων και βάδην. Και είναι βέβαιο πως με την κατάλληλη προπονητική καθοδήγηση από το προπονητικό τιμ του ΓΑΣ Κιλκίς, ότι θα χειροκροτήσουμε πολύ σύντομα σημαντικές επιτυχίες όχι μόνο σε περιφερειακό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου