Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Σε ένα «σεμνό όπως ταιριάζει με το έργο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας» κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 ο αγιασμός και η κοπή πίτας του Συλλόγου. 

Ο πάτερ Ιάκωβος εφημέριος της ενορίας Αγίου Νικολάου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «να συνεχίσουν δυναμικά το έργο κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στο Νομό Κιλκίς», ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του εκφράζοντας την ελπίδα το 2016 να είναι έτος υγείας και ανάκαμψης για όλους τους Έλληνες, αλλά και χρονιά αναγέννησης και διάπλασης των ηθών, ώστε να ξεπεραστεί συντεταγμένα την κοινωνική και οικονομική κρίση». 

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Χριστίνα Κουρουζίδου, η οποία μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών, αλλά και του Δ.Σ. επισήμανε ότι «η σύγχρονη εποχή των δυσκολιών επιτάσσει την αλληλεγγύη. Εκεί που υπερισχύει ο εγωισμός και ο ατομικισμός, οφείλουμε να στραφούμε προς τη συνεργασία και την προσφορά. 

Όπου κυριαρχούν αξίες που προβάλλουν την άμεση ικανοποίηση του θυμικού να αντιτάξουμε την εγκράτεια και την αυτάρκεια» είπε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο εθελοντισμός δεν πηγάζει από υποχρέωση ή καταναγκασμό, αλλά είναι μια απόφαση ψυχής για προσφορά προς τον συνάνθρωπο μια ευχή στους εθελοντές που είναι πλάι μας χρειάζεται μεγάλη υπομονή, θάρρος, δύναμη και αντοχή και να μεγαλώσει η ομάδα σε εθελοντισμό ώστε το 2016 να είμαστε πιο δυναμικά πλάι στον συνάνθρωπο.

Η κ. Κουρουζίδου τόνισε κλείνοντας την ομιλία.
«Συνεχίζουμε το Όραμα μας.
Θέλουμε έναν κόσμο με αξιοπρέπεια χωρίς Φτώχεια και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί με κρίκους αγάπης για την καταπολέμηση της ανέχειας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.