Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δύο νέες μετεγγραφές για τον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση των Ιωάννη Βαχανελίδη και Θεόδωρου Πολύζου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Φοίνικα Πολίχνης.

Ο 30χρονος Βαχανελίδης έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ όντας μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων στις ομάδες που αγωνίζεται.

Ο Πολύζος είναι επιθετικός 21 χρονών. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ντίνου Κούη, και κέρδισε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Εθνικό Γαζώρου και την Fotball League. Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη που θα βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.
Και τα δύο αποκτήματα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σαββατιάτικο αγώνα με την Αργυρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.