Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Διατήρησε την τρίτη θέση ο Κιλκισιακός Β΄

Σε εξαιρετική κατάσταση η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Φύσκας στη πρεμιέρα του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος και διατηρήθηκε έτσι στη τρίτη θέση της κατάταξης. 

Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να συμβάλλουν σε αυτό.

Οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη από το δεκάλεπτο και μετά, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 15’ έφτασαν στο 1-0. Ο Γιάννης Κουρτεσίδης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Τάσος Μαζμανίδης ξεπέρασε στη ταχύτητα τους αμυντικούς και με ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, όμως το πλασέ του Παναγιώτη Κοσμερίδη πέρασε λίγο έξω. Η Φύσκα πέραν μιας φάσης στο πρώτο μέρος στην οποία αντέδρασε σωστά ο Κουτουκιάς, περίμενε τους γηπεδούχους, ελπίζοντας σε κάποια αντεπίθεση να κάνει κάτι καλό.

Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός Β΄ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του, οι αυτοματισμοί και τα συστήματα που δουλεύονται στις προπονήσεις βγήκαν και στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του κ. Πελίδη έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Στέλιο Φιλιππίδη και Νίκο Κελεσίδη, και τελικά πέντε λεπτά πριν το φινάλε ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Ατομική ενέργεια του Παναγιώτη Ζαμανόπουλου από τα αριστερά, ιδανική σέντρα στο ύψος του πέναλτι και εκτέλεση με μιας από τον Παναγιώτη Κοσμερίδη για το τελικό 2-0.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός Β΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το πρωτοπόρο Μαυρονέρι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Τσακιρίδης, Ντοριάν (86’ Σέχου), Κουρτεσίδης, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης, Φιλιππίδης (76’ Μόνης), Κελεσίδης, Μαζμανίδης, Π. Κοσμερίδης, Θ. Κοσμερίδης.

Η δήλωση του προπονητή της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού Γιώργου Πελίδη για τον χθεσινό παιχνίδι με τη Φύσκα

"Σε αυτόν τον αγώνα φάνηκε πραγματικά η βελτίωση της ομάδας σε συνολικό επίπεδο. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια. Στόχος μας ήταν να έχουμε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνουμε παιχνίδι κατοχής.

Περιμέναμε τον αντίπαλο να παίξει άμεσο παιχνίδι, και έτσι εξουδετερώσαμε τις στατικές φάσεις και δεν κινδυνεύσαμε.

Οι υπό ομαδικές συνεργασίες στον άξονα και στα πλάγια ήταν επιτυχημένες, καθώς συνδυάστηκαν με σωστά τελειώματα. Η συνοχή των γραμμών και η συνεργασία των παικτών μας τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Βρισκόμαστε πλέον στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, και περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές μας να ανταποκριθούν στη βασική φιλοσοφία μας η οποία είναι: Η εκπαίδευση και η προπόνηση των στοιχείων, το ελκυστικό αλλά και το αποδοτικό ποδόσφαιρο που θα πρέπει να παίζουμε, βελτιώνοντας έτσι τους παίκτες μας ατομικά, αλλά και ομαδικά.

Για τον Κιλκισιακό Β΄ κάθε αγώνας αποτελεί μια ευκαιρία για να βελτιώνουμε τα στοιχεία που διδάσκουμε και προπονούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.