Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Βεβαιώσεις αναγνώρισης πληρωμών για τους επενδυτές του ΠΑΑ

Βεβαιώσεις αναγνώρισης πληρωμής όσων δικαιούχων επενδυτών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν καταθέσει αίτημα πληρωμής αλλά δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2015 εκδίδουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σκοπός των βεβαιώσεων αυτών είναι η αξιοποίησή τους εκ μέρους των αγροτών – επενδυτών, προκειμένου να αποκτήσουν ρευστότητα από το τραπεζικό σύστημα. Σχετικές συζητήσεις έχει κάνει ήδη το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους τραπεζικούς οργανισμούς.

Για να λάβουν τη σχετική βεβαίωση οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση στην υπηρεσία που έχουν καταθέσει το αίτημα πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.