Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Άρχισαν οι εγγραφές στον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς, ότι έχουν αρχίσει οι επανεγγραφές των ήδη μελών και οι εγγραφές νέων.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου, επί της οδού Θεσσαλονίκης 1 (Δημοτική αγορά) είναι: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη και Παρασκευή 11:00 πμ με 13:00 μμ.


Για τους παλαιούς εγγεγραμμένους, απαιτείται μόνο η επιστροφή των παλαιών δελτίων και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής.

Για τους υποψήφιους τρίτεκνους, προς εγγραφή απαιτούνται:

-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

- ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ)

- ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ

- ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ

- ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 15 ΕΥΡΩ

Με την ανανέωση και την εγγραφή των νέων μελών εκδίδεται κάρτα μέλους, η οποία χρησιμοποιείται για εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης μας, και όχι μόνο αλλά και για μετακινήσεις με λεωφορεία των ΚΤΕΛ, αεροπλάνα και πλοία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και στο νέο μας Blog: http://syllogostriteknvnkilkis.blogspot.gr/ (Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων «Η Κρηστωνία)»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.