Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα του Κιλκισιακού

Διπλό στο Βαφειοχώρι
Εκτός έδρας νίκη με 3-0 για τον Κιλκισιακό επί του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της και κατάφερε να σημειώσει τη δεύτερή της νίκη στη σειρά. Ο Τηλέμαχος Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 40, με τον Σωκράτη Παπαδόπουλο να κάνει το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. 


Ο Παναγιώτης Μωυσίδης, ο οποίος είχε δοκάρι στο 45', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 59'. Αρκετές ακόμη φάσεις για την ομάδα μας, που παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Μετά από αυτό το "τρίποντο" ο Κιλκισιακός έχει 31 βαθμούς και ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Πλαγιά.. Το Σάββατο υποδέχεται τη Κρηστώνη και θέλει μόνο νίκη για να καλύψει ακόμη περισσότερο έδαφος..

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Ρετσινάς, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Λογγινίδης (50' Πολύζος), Σωκ. Παπαδόπουλος, Τηλ. Παπαδόπουλος (60' Παρπουτσής), Βαχανελίδης, Μωυσίδης.

"Οικογενειακό" φιλικό για τη Γυναικεία ομάδα
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού αντιμετώπισε τη Παρασκευή σε ένα οικογενειακό φιλικό τους Προπαίδες του 2004. Τα κορίτσια έδειξαν ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση, το αποτέλεσμα για αυτές ήταν και πάλι θετικό, ενώ όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο η ποδοσφαιρική τους αντίληψη, δείγμα του έμφυτου ταλέντου που διαθέτουν.

Τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στο Σταυροχώρι στις 11 το πρωί, η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα δώσει το πρώτο της φιλικό με τις Αμαζόνες Γιαννιτσών. 

Οι κοπέλες, που προπονούνται δύο φορές την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του κόουτς Πελίδη, σας προσκαλούν όλους να έρθετε στο γήπεδο και να τις δείτε από κοντά!

Αγώνες για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς τον Εθνικό Αξιούπολης για φιλικούς αγώνες.

Ο καιρός μας τα χάλασε και πραγματοποιήθηκαν μόνο οι αγώνες των Προπαίδων και των Προτζούνιορ.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη αν και προηγήθηκαν στο σκορ, στη συνέχεια υπέπεσαν σε λάθη, που όμως είναι δικαιολογημένα λόγω της ηλικίας τους, και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι Προτζούνιορ του Αλέξη Φωτιάδη μπροστά σε πολύ κόσμο και από τις δύο μεριές, χάρισαν με τα μικρά παιδιά της Αξιούπολης πλούσιο θέαμα σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, και στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Δυστυχώς λόγω της βροχής δεν πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια των Τζούνιορ και των Μπαμπίνι. Αυτό βέβαια δε μας επηρεάζει καθώς κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν αγώνες με άλλες ακαδημίες για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.

Η κοπή της πίτας
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ανακοινώνει πως η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Φυσικά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας αθλητές και πολλά δώρα! Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.