Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Προπόνηση στο γυμναστήριο για τον Κιλκισιακό Β΄

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Δευτέρα περιελάμβανε προπόνηση αντοχής στη δύναμη σε όργανα για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που πραγματοποιήθηκε σε γυμναστήριο της πόλης μας. Σήμερα Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στο πρόγραμμα της βασικής αντοχής. Ευχαριστούμε το γυμναστήριο ΕΥ ΖΗΝ για την φιλοξενία που μας παρείχε.

Μίνι προετοιμασία της δεύτερη ομάδας
Σε προετοιμασία εξελίχθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού. Το συγκρότημά μας δε σταμάτησε τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια των εορτών, αντιθέτως ο Coach Γεώργιος Πελίδης είχε την ευκαιρία να εκπαιδεύσει και να προπονήσει τους παίκτες στα στοιχεία που παρουσίαζαν έλλειμμα.

Θετικά ήταν και τα συμπεράσματα στους φιλικούς αγώνες που έδωσε η ομάδα μας με αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας.Οι στόχοι του Κιλκισιακού


Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει ανοίξει και πάλι τις πύλες της από τη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν: Φυσική κατάσταση, τεχνική, τακτική και ψυχολογική κατάσταση. Λαμβάνουν υπόψη την ηλικιακή-βιολογική ηλικία των παικτών, αλλά και το επίπεδο της ποδοσφαιρικής τους αντίληψης.
Όλες οι επιστήμες του σύγχρονου ποδοσφαίρου και η φιλοσοφία προπόνησης, αποτελούν τα εχέγγυα για τους νεαρούς μας παίκτες. 

Αυτό που μένει είναι να το εκμεταλλευτούν για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Ο Κιλκισιακός κάνει μεγάλα βήματα στον προγραμματισμό και στον προπονητικό σχεδιασμό, δίνοντας όραμα στον κόσμο του για να ξαναγίνει μεγάλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.