Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οι Στρατιωτικοί ενώνουν τη φωνή τους με αυτή των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να αντιδράσει στις αδικίες που υφίσταται τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας Στρατιωτικός.

Ενώνουμε λοιπόν τη φωνή μας με τη φωνή διαμαρτυρίας των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας και θα είμαστε κι εμείς στην Πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) στην Αθήνα στις 16:00.

Πρέπει όλοι μας να διαδηλώσουμε απέναντι σε ενέργειες και πολιτικές που διαλύουν την Άμυνα και την Ασφάλεια της Χώρας. Φτάνει πια η εξαθλίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Φτάνει πια η υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης μας αλλά και όλους τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Αθήνα ή που μπορούν να παραβρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση. Επίσης καλούμε και όλες τις άλλες Ενώσεις, Συνδέσμους κλπ εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στρατιωτικών, να πράξουν το ίδιο.

Ο αγώνας είναι δίκαιος και δεν πρέπει να λείπει από αυτόν κανείς μας. Είμαστε ενωμένοι και όχι δεδομένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.