Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς στο σεμινάριο του παγκόσμιου πρωταθλητή Muay Thai και Kick Boxing K1, Max Buakaw

Το Σάββατο και Κυριακή 23-24 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι στην Αθήνα σεμινάριο από τον BUAKAW τον σούπερ σταρ του αθλήματος του kick boxing. 

Ο BUAKAW είναι παγκόσμιος πρωταθλητή πολλοστές φορές έχει πάρει το πασίγνωστο τουρνουά K1 MAX της Ιαπωνίας 2 φορές και πολλοστές φορές το Thai Chambionship στην Ταϊλάνδη από όπου και κατάγεται. 

Από το Νόμο Κιλκίς συμμετείχε στο σεμινάριο και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος με τους Προπονητή Πουντζουκίδη Κων/νο και Βοηθό Προπονητή Μουτσάκη Αναστάσιο. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν σχεδόν όλα τα γνωστά ονόματα του χώρου όπως και ο πασίγνωστος Μιχάλης Ζαμπίδης που συνάντησε τον Βuakaw και στην διοργάνωση Κ1 ΜΑΧ και αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι.

Στο σεμινάριο ο Buakaw μύησε τους προπονητές αλλά και αθλητές στα μυστικά του αθλήματος και φωτογραφήθηκε με όλους τους παραβρισκόμενους. Ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαριστεί τον διοργανωτή Kru Μπαρμπάτσα για το υπέροχο αυτό σεμινάριο με τον θρύλο του αθλήματος του kick boxing και εύχεται κάθε επιτυχία στον σουπερ σταρ Buakaw στους επόμενους αγώνες που θα συμμετέχει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.