Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση παιδιών εκπαιδευτικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ξενοδοχείο Kristonia την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Γεωργαντάς Γεώργιος, ο Δήμαρχος κ. Σισμανίδης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κ. Πεντζερεντζής Πρόδρομος, η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Αναστασιάδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιντζέλης Νικόλαος, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Τσιραμπίδου Μαρία, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Παπαδοπούλου Μαρία, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Μιχαλόπουλος Αντώνης , ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Καραΐτης Ιωάννης, Διευθυντές και Διευθύντριες Σχολικών Μονάδων και πολλοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τερζιάδης Γεώργιος αφού ο Πανοσιολογιότατος κ.κ. Γαβριήλ ευλόγησε κι έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου ευχήθηκε σε όλους υγεία και ένα ευτυχές και δημιουργικό έτος . Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι : « … θα πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από το Σύλλογό μας και να αγωνιστούμε, γιατί μόνο μέσα από την ενότητα και τη συλλογική δράση μπορούμε να πετύχουμε την επίλυση των καυτών προβλημάτων της Παιδείας…» Στη συνέχεια της ομιλίας του έκανε και μια σύντομη αναφορά στον προγραμματισμό των δράσεων του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.


Μετά την ομιλία του προέδρου ακολούθησε η βράβευση των παιδιών των εκπαιδευτικών του Συλλόγου που πέτυχαν το 2015 την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι. και σε Τ.Ε.Ι.


Τυχερός του φλουριού ήταν ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Σαββίδης Γιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.