Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς ξεκίνησαν με το δεξί

Υπογράφει η Εφορος, Μαρία Σιότσου
Με νικήτρια ομάδα τον ΑΠΟ ΑΤΛΑ έληξε το παιχνίδι της Κυριακής με τον συμπολίτη ΑΙΑΝΤΑ στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ. Τον τίτλο της νικήτρια πήρε κερδίζοντας 3-0 στα σετ έχοντας μια καταπληκτική παρουσία μέσα στο γήπεδο. Απ' ότι φαίνεται οι γυναίκες του ΑΤΛΑ άρχισαν να βρίσκουν τον εαυτό τους και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις το 2016.

Ο προπονητής Χατζηγεωργιάδης Σταύρος κατεβάζοντας τις ΛΙΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΜΕΣΙΑΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΡΑΓΓΙΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΒΕΡΓΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΑ και libero ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έμεινε ευχαριστημένος από την γενική παρουσία τους η οποία έκλεψε και τις εντυπώσεις του κοινού στις κερκίδες.

Οι κορασίδες του ΑΤΛΑ το Σάββατο έχασαν 3-0 από την ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ όπου τα λάθη τους ήταν αυτά που τους κόστισαν την νίκη. Ο προπονητής των κοριτσιών Χειρούλης Γιώργος έβγαλε συμπεράσματα για τα αδύναμα σημεία της ομάδας και των άπειρων κοριτσιών του αφού μη ξεχνάμε φέτος ήταν η πρώτη τους αγωνιστική περίοδος.

Ο ΑΤΛΑΣ ευχαριστεί χορηγούς και φίλαθλους που βρίσκονται πάντα κοντά του για να ενθαρρύνουν και να βοηθήσουν όλη αυτήν την προσπάθεια να είναι σε υψηλά επίπεδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.