Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη ΠΑΜΕ Κιλκίς στα μπλόκα των αγροτών

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς 
Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, με τη συμμετοχή εργατοϋπαλλήλων, νεολαίας, συνταξιούχων, ανέργων, μπροστά στην προετοιμασία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη.

Οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης και μοίρασαν την απεργιακή ανακοίνωση του ΠΑΜΕ στην αγορά της πόλης και στο παζάρι. Επίσης κάλεσαν τον κόσμο στην εκδήλωση – ομιλία για το ασφαλιστικό την Τετάρτη 27 Γενάρη, στις 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε τα μπλόκα των αγροτών στο Κιλκίς και στους Ευζώνους, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της εργατικής τάξης στο δίκαιο αγώνα των φτωχών και μεσαίων αγροτών, οι οποίοι ήδη τα βγάζουν δύσκολα πέρα εξαιτίας της ΚΑΠ και των αντιλαϊκών νόμων της ΕΕ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και τώρα με τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα οδηγηθούν στο ξεκλήρισμα.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ υπογράμμισαν την ανάγκη του κοινού αγώνα όλων των λαϊκών στρωμάτων, των εργατών, των αγροτών, των μικροεπαγγελματιών, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική οδοστρωτήρα της ζωής της πλειοψηφίας του λαού, ενάντια στον κοινό αντίπαλο τα μονοπώλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.